אלפי תלמידי חטיבות ותיכונים שסיימו את לימודיהם, זכו למסיבה מושקעת בחוף גבעת אולגה
אלפי תלמידים מחדרה נהנו במסיבת החוף לפתיחת הקיץ שהתקיימה בחוף גבעת אולגה. את המסיבה ארגנה והפיקה "נחלים" החברה לפיתוח תיירות חדרה, עבור בוגרי כיתות ז' עד י"ב שסיימו את שנת הלימודים והגיעו לחגוג את תחילת החופש הגדול.
ציורי גוף במסיבה מושקעת (צילום: דוברות העירייה)
בהצלחת המסיבה לקחו חלק גם העמותה העירונית "פנאי העיר", והיחידה לנוער של אגף הרווחה בעיריית חדרה. מיד בתום יום הלימודים האחרון נהרו התלמידים אל חוף הים, שם המתינו להם מתחמים מושקעים למסיבת החוף.
בין היתר נהנו החוגגים מהופעות של DJ's, מגוון פעילויות של ספורט חופי, מתחם כדורגל וכדורעף חופים, משחקי שש-בש, מטקות, תחרויות היתוליות, תחרויות ספורט מדליקות, פינת ציור גוף, מתחמי כסאות ושמשיות, עמדת סלפי, אטרקציות נוספות, והכל באווירה מדהימה וכניסה חינם.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.