שנת הלימודים תש"פ תיפתח בבתי הספר "צפרירים" ו"אחד העם" עם מנהלות חדשות וחדורות מוטיבציה להוביל את בתי הספר למצוינות
בשני בתי ספר, "צפרירים" ו"אחד העם", יקבלו מנהלות חדשות את פני התלמידים בפתיחת שנת הלימודים תש"פ.
מנהלת "צפרירים" היא עדי שאול, תושבת יוקנעם עילית, נשואה+3 בעלת ותק של 9 שנים במערכת החינוך. בעלת תואר ראשון בהוראת מתמטיקה ותואר שני בניהול מערכות חינוך. בוגרת תוכנית הכשרת מנהלים "אבני ראשה" במכללת אורנים. אשת חינוך שמילאה תפקידים שונים במערכת: מחנכת, חברת צוות מוביל, רכזת ומדריכה מחוזית בתחום התקשוב, שותפה בהובלת והטמעת תהליכי חדשנות, מיזמים ושותפויות בין בתי ספר בארץ ובעולם.
בעלת ניסיון חינוכי וידע רב בתחום התקשוב והחדשנות הפדגוגית, והרצף הגילי יסודי-חט״ב. שאול מגיעה לתפקיד עם מוטיבציה רבה להוביל ולהניע את בית הספר למצוינות אקדמית וערכית.
תפיסתה החינוכית שואפת להוות בית חם ואוהב לקהילת באי בית הספר, לראות את הייחודיות בכל ילד וילד, ולהוות ארגון פורץ דרך בתהליכי הוראה ולמידה חדשניים.
מימין: צלילה ויתקין ועדי שאול (צילום: דוברות העירייה)
מנהלת "אחד העם" היא צלילה ויתקין, תושבת בנימינה, נשואה+3, בעלת ותק של 16 שנים במערכת החינוך. בעלת תואר ראשון במתמטיקה, תואר שני בייעוץ חינוכי ובוגרת התוכנית להכשרת מנהלים של "אבני ראשה" בסמינר הקיבוצים. אשת חינוך שמילאה מגוון תפקידים במערכת החינוכית: מחנכת, מומחית תחום מתמטיקה, רכזת שכבה ורכזת הערכה ומדידה.
בשש השנים האחרונות שמשה כסגנית מנהלת, ובשנת הלימודים הקודמת מילאה את מקומה של מנהלת בית הספר שסיימה תפקידה. בשנים אלה הובילה מהלכים ארגוניים ויוזמות חינוכיות במרקם הארגוני, אקדמי וחברתי של בית הספר. בעלת ידע, היכרות וניסיון על הרצף הסוציואקונומי והרב גילי (יסודי-חט״ב).
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.