מעצרם של השניים הוארך. לדברי הנערה, התקיפה אירעה בעת שחזרה לחדרה במלון. במשטרה מתכוונים לעצור מעורבים נוספים.
שני תושבי חדרה בני 27 ו-28 נעצרו בחשד למעורבות בפרשת האונס הקבוצתי באילת. מעצרו של החשוד בן 28 הוארך אתמול עד 23/8/20 ומעצרו של החשוד השני בן ה-27 הוארך עד ליום שני הקרוב. מאחר ומדובר בקטינה, קבע בית המשפט כי הדיון שהתקיים היום ובכלל הדיונים באירוע זה, יהיו חסויים לציבור, דלתיים סגורות.
נערה בת 16, תושבת אשקלון, התלוננה בשבוע שעבר במשטרה כי נאנסה בחדר במלון על ידי קבוצה של גברים בעת ששהתה עם חברתה באילת. מהעדויות עולה כי הצעירה הגיעה בשבוע שעבר עם חברתה לנופש ושם פגשו ידידים ושתו אלכוהול.
החקירה בעיצומה. אילת (צילום: pixabay)
יו"ר נעמת על החשד לאונס קבוצתי באילת: "רצחו נפשה של נערה בישראל - איך יכול להיות שאירוע כזה מתרחש במלון בלי שאף אחד ראה, שמע או ניסה לעצור את הזוועה? מעשה כזה הוא רצח נפשה של נערה, לא פחות. כך צריך להתייחס למקרה וכך גם צריכות כל הרשויות לטפל בו. חייב לעבור מסר ברור למפלצות אדם שכאלו-באם תימצאו אשמים תיענשו בכל חומרת הדין. במקביל, חשוב שכולנו נעביר מסר לנערות בישראל: אנחנו מאמינות לכן. לא נאפשר לאף אחד להפחיד, לאיים, להכפיש או לעשות שיימינג למתלוננות".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.