חשד: בחדרה הותקפה מפגינה ובפרדס חנה שברו למפגין את היד
מאת: שלומי גבאי יום ראשון,
4 באוקטובר 2020, 09:56
המשטרה עיכבה אתמול לחקירה תושב חדרה בחשד למעורבות בתקיפת מפגינה אתמול בעיר. בפרדס חנה נחקר תושב המקום בחשד ששבר יד למפגין
המשטרה פתחה אמש בחקירת חשד לשני אירועי אלימות שהתרחשו בהפגנות שהתקיימו אתמול באזור ובמהלכן הותקפו מפגינים במחאות שהתקיימו בחדרה ופרדס חנה.
במחאה שהתקיימה בחדרה הותקפה על פי החשד מפגינה על ידי תושב העיר ובמחאה שהתקיימה בפרדס חנה נבדק החשד כי תושב במקום שבר את ידו של אחד המפגינים.
מהמשטרה נמסר כי עם קבלת דיווח בדבר חשד לתקיפת המפגינה בחדרה תוך דחיפתה וקריעת השלט בו אחזה. כוחות משטרה הגיעו למקום ופתחו בבדיקת הנסיבות. במהלך הלילה עכבו בלשי תחנת חדרה את תושב העיר בשנות ה 30 לחייו לחקירה בתחנת המשטרה בחשד לתקיפה.
באירוע אחר שהתרחש בפרדס חנה המשטרה עיכבה אמש לחקירה את תושב המושבה בחשד למעורבות לתקיפת מפגין שבמהלכה נשברה עפ"י החשד ידו של המפגין.
בתום סריקות בזירת האירוע, עוכב לחקירה אל תחנת המשטרה בחדרה, תושב המושבה כבן 25 בחשד למעורבות בתקיפה. הרקע והנסיבות של האירועים נבדקים על יד המשטרה.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.