השכן נמצא מוטל בחדר מדרגות בבנין. חובשים ופראמדיקים של מד״א העניקו לו טיפול רפואי במקום ופינו אותו לביה״ח רמב״ם
גבר כבן 50 נמצא היום סמוך לשעה 16:30 כשהוא פצוע קשה בחדר מדרגות בבנין ברחוב יפה נוף בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד״א שהגיעו לזירה העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לביה״ח רמב״ם במצב קשה כשהוא סובל מחבלה בראש.
כוחות משטרה שהגיעו למקום החלו בחקירה ראשונית של האירוע ועצרו את אחד השכנים, תושב העיר בשנות ה 30 לחייו בחשד למעורבות בפציעתו הקשה של של שכנו במדרגות הבניין.
בתום חקירתו ובהתאם לחומר הראיות בתיק, יוחלט האם לקיים מחר דיון בבימ"ש חדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
הפצוע פונה לבית החולים רמב"ם (צילום: דוברות מד"א)
רופא מד״א רכוב על אופנוע ד״ר קובי שיף סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שוכב על גרם המדרגות כשהוא מעורפל הכרה עם חבלה קשה בראשו. מיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי מתקדם ומציל חיים שכלל חבישות, קיבועים, עצירת דימומים, הרדמה והנשמה, העלינו אותו לניידת הטיפול הנמרץ ופינינו אותו לביה״ח כשמצבו קשה."
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.