סבב מינויים במשטרת ישראל: אושרו מספר תפקידים לסגל הפיקוד הבכיר של המשטרה ובהם מי שהיה מפקד תחנת חדרה שימונה לתפקיד ראש אגף משאבי אנוש
עם מינויו של של יעקב שבתאי לפני מספר ימים לתפקיד המפכ"ל החליטו לאחרונה מספר קצינים בכירים במשטרה לפרוש ובכך הביאו לפתיחתו של סבב מינויים חדש. השר לביטחון פנים והמפכ"ל הנכנס הודיעו על שורה של מינויים חדשים לתפקידים החשובים.
בסבב המינויים החדשים נכלל תנ״צ בועז גולדברג (57) המתגורר באחד הישובים הסמוכים לחדרה ומשמש כיום בתפקיד סגן ר׳ אגף התנועה. תנ"צ גולדברג ימונה לראש אגף משאבי אנוש ויועלה לדרגת ניצב.
גולדברג, בוגר תואר ראשון במדעי המדינה, תואר שני במדעי הרוח והחברה והמכללה לביטחון לאומי. מתפקידיו האחרונים: מפקד מתפ״א (מנהלת תיאום ופיקוח אכיפה), סגן מפקד מרחב חוף ומפקד תחנת חדרה.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.