על פי החשד, הקורבן, תושב הדרום עבד כשומר באתר בניה בבנימינה והותקף עם מקלות ובקבוקים. הוא פונה לרמב"ם להמשך קבלת טיפול רפואי
ערבי תושב הדרום כבן 30 נסע הלילה סמוך לחצות ברכב באיזור בנימינה כלפתע מספר צעירים נגשו לרכב שברו את חלונות והחלו להכות אותו נמרצות עם מקלות ובקבוקים. עוברי אורח הזעיקו משטרה ואת מד"א. התוקפים נמלטו.
חובשים ופראמדיקיםשל מד"א ממרחב שרון שהוזעקו למקום העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח רמב"ם במצב בינוני כשהוא סובל מחבלות בגופו.
הפצוע פונה לרמב"ם (צילום: דוברות מד"א)
מהמשטרה נמסר כי על פי החשד, הקורבן שהיה עם חברו, עבדו כשומרים באתר בניה בבנימינה ולאחר שזיהו רכב שעבר בסמוך לאתר וביקשו לעוצרו. יושבי הרכב נמלטו מהמקום תוך שהשומרים רודפים אחריהם. בשלב מסוים הצטרף רכב נוסף וביחד יושבי הרכבים תקפו את אחד מהשומרים.
כוחות משטרה שהוזעקו למקום החלו בסריקות וחקירת האירוע. כל כיווני החקירה נבדקים.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.