חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבי"ח הלל יפה. הנהג עוכב על ידי המשטרה
רוכבת אופניים חשמליים בת 16 נפצעה באורח קשה לאחר שנפגעה מרכב בו נהג תושב פרדס חנה בן 37, סמוך לשעה 12:35 ברחוב הר הנגב בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבי"ח הלל יפה במצב קשה עם חבלות בפנים ובגפיים.
פראמדיקית מד"א אור בעבור סיפרה: "הרוכבת שכבה על הכביש כשהיא בהכרה וסובלת מחבלות בפניים ובגפיים התחתונות. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל קיבועים ותרופות לשיכוך כאבים ופינינו אותה במצב קשה ויציב להמשך טיפול בבית החולים."
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.