המשטרה עצרה 2 קטינים מפרדס חנה בחשד שאחד מהם תקף תלמיד בתוך בית הספר והאחר נהג ללא רישיון בישוב וחבריו תקפו את ניידת המשטרה שעצרה אותו
המשטרה עצרה אתמול קטין תושב פרדס חנה בחשד שנהג ברכב ללא רישיון נהיגה, במהירות מופרזת תוך שחבריו תוקפים את ניידת המשטרה שביקשה לעצור אותו
המשטרה פתחה בסריקות לפני כחודש עם קבלת דיווח מניידת של אגף התנועה בגין מעקב אחר רכב שנתפס במהירות של מעל 130 קמ"ש בצומת פרדס חנה.
ברכב נהג קטין תושב פרדס חנה בן 16 כאשר 2 חבריו הקטינים אף הם נמצאים עימו ברכב.
במהלך ההימלטות הגיע הרכב לחדרה וחבריו של נהג הרכב החלו לתקוף את ניידת המשטרה תוך שהם חוסמים אותה בפחי אשפה, משטחי עץ ומיידים לעברה אבנים. בסופו של המעקב אותר ונתפס הרכב וכנגד חבריו של הנהג הוגש לפני כשבועיים כתב אישום בגין המיוחס להם.
מאז האירוע שהה נהג הרכב בבריחה ובתום פעולות חקירה שנעשו כדי לאתרו, הוא אותר אמש ונעצר עי בלשי הנוער של תחנת חדרה. בתום חקירתו החשוד נעצר והבוקר הוא יובא לדיון בבימ"ש לנוער בחדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
אלימות בפרדס חנה (צילום: שלומי גבאי)
במקרה אחר המשטרה עצרה היום קטין תושב הישוב, בחשד לתקיפת תלמיד בית ספר. עם קבלת הדיווח לפני שבוע המשטרה פתחה בחקירת אירוע תקיפה שאירע בתוך בית ספר בפרדס חנה במסגרתו נפצע אחד התלמידים ופנה לקבלת טיפול רפואי כשהוא פצוע באורח קל.
לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות, עצרו לפני זמן קצר בלשי הנוער במשטרת זכרון יעקב תושב המקום קטין בן 14 בחשד לביצוע המעשה.
בתום החקירה שוחרר הקטין למעצר בית בתנאים מגבילים ובהמשך צפויים מעצרים נוספים.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.