כפי שנחשף לראשונה באתר החדשות פלאשנט העובד והעובדת הגישו תלונות הדדיות על תקיפה
אין רגע דל בעיריית חדרה. שני עובדים, עובד ועובדת, נחקרו במשטרה בעקבות תלונות הדדיות. העובד טען שהעובדת הבכירה תקפה אותו ואילו העובדת, שנחקרה לאחר שבאה להגיש תלונה על תקיפה, טענה כי העובד הוא זה שתקף אותה ושכל האירוע מתועד במצלמות אבטחה. במשטרה יחליטו בימים הקרובים מה לעשות עם החקירה.
בתוך כך, יו"ר וועד העובדים בעיריית חדרה, בוריס בר מציין בעקבות הליך הפיטורים של העובד: "העובד, מזה תקופה ארוכה מפאת סיבות אישיות נקרא לבירורים אגפיים ולבירור במשאבי אנוש. מפאת צנעת הפרט לא ארחיב. העובד הוזמן לוועדת הפיטורין , בעירייה אליה התייצבנו נציגי וועד העובדים, וכן , נציגי הסתדרות המרחב בליווי המחלקה המשפטית. נציין שכל עובד בעיריית חדרה מקבל ייצוג מוועד העובדים וכך גם העובד הנ"ל . המשך הטיפול נמצא במחלקה המשפטית בהסתדרות המרחב".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.