הנהלת אשכול רשויות מישור החוף פועלת בימים אלו להכפלת האשכול
פורום ראשי רשויות אשכול מישור החוף התקיים במועצה האזורית חוף הכרמל בהובלת היו"ר אסיף איזק, ומנכ"ל האשכול, תמיר מילרד.
בתוך כך נמסר כי במהלך הפורום הוצגו לראשי הרשויות פרויקטים רבים מתחומי הכלכלה והחברה אשר פועלים ברחבי האשכול. ראשי הרשויות בירכו על השותפות והתחייבו להמשיך ולשתף פעולה במגוון נושאים, אשר יטיבו עם התושבים ועם הרשויות עצמן.
בפורום השתתפו לראשונה רשויות חדשות שמצטרפות בימים אלו לאשכול ביניהן: מ.א. מנשה, פרדס חנה כרכור, אום אל פאחם, וכפר קרע.
תמיר מילרד מנכ"ל האשכול מסר: "בפורום זה עלינו שלב בהתפתחות האשכול. האשכול הגדיר כיעד את גדילתו והוספת הרשויות הסובבות אתנו ובזמן שיא, צירפנו 4 רשויות חשובות! אני מברך את כניסתן לאשכול של מ.א. מנשה, פרדס חנה כרכור, אום אל פאחם וכפר קרע. הגדלת האשכול יחד עם תחילתם של פרויקטים גדולים איזוריים , המשמעותיים בתחומי הכלכלה, תחבורה, אנרגיה, חברה וקהילה, יזניקו אותנו ואת כל האזור לעבר עתיד טוב יותר".
יו"ר האשכול אסיף איזק הוסיף: "ישנם יתרונות רבים לשיתוף הפעולה ואיגום המשאבים של הרשויות במסגרת האשכול, בדגש על יצירת פתרונות כלל-מרחביים עבור התושבות והתושבים. החל מתרבות ופנאי, דרך הצטיידות לחירום, מסחר, תעסוקה ועוד. כיושב ראש האשכול שמחתי לראות שראשי הרשויות במרחב שותפים לחזון הזה, וישנה היענות נרחבת של הרשויות שצפויות להצטרף לאשכול".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.