מאת: פלאשנט חדשות יום רביעי,
11 בספטמבר 2024, 18:31
לא רק כדורגל החופים! גם איגוד הטניס תובע את העירייה על אי עמידה בהסכמים
איגוד הטניס הגיש לאחרונה תביעה לבית המשפט, כנגד עיריית חדרה על סך של 265,528 שקלים.
כזכור לפני כשנה וחצי הודיעה העירייה בקמפיין פרסומי רחב היקף, כי חדרה תארח טורניר טניס בינלאומי בהיכל האנרבוקס. העירייה אף התרברבה בכך שאיגוד הטניס בחר בעיר חדרה.
בסופו של דבר, כפי שעיריית חדרה התרברבה שהביאה לעיר את ליגת כדורגל החופים, דבר שלא קרה!! גם טורניר הטניס לא הגיע בסופו של דבר לעיר והפעם, על פי טענת התובעים, בגלל החרדים.
בתביעה נטען כי העירייה הפרה הסכם עם איגוד הטניס: "רק מתוך רצון שלא לייצר חיכוך עם האוכלוסייה החרדית בעיר. עוד נטען בכתב התביעה:" ראש העיר (ניר בן חיים) הרבה להתראיין בגאווה רבה, על כך שחדרה תהא העיר המארחת של התחרות היוקרתית".
לתביעה צורפו התכתבויות עם עובדי עירייה שונים שמאשרים כי התחרות אמורה להתקיים בעיר ובסופו של עניין נאלץ האיגוד להעביר את התחרות לתל אביב, מה שגרם לאיגוד הוצאות רבות!
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.