מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
26 בדצמבר 2024, 12:20
חבר מועצת עיריית נתניה מוטי רצאבי עם בשורות משמחות
מוטי רצאבי משתף: "חדשות טובות מישיבה חשובה! שמח לשתף אתכם כי נפגשתי לאחרונה עם עידן מועלם, מנהל הרשות לתחבורה ציבורית כדי לדון בשיפור השירות בתחבורה הציבורית בעירנו. בפגישה העלינו מספר סוגיות חשובות שיעזרו לשפר את היעילות והנגישות של התחבורה הציבורית עבור כולנו. אני יכול לעדכן אתכם שיש התקדמות רצינית בנוגע למוניות שי ולקווים ישירים מהרכבת בנתניה לחיפה ולירושלים. אנחנו נמשיך לעבוד על זה! שמחתי לגלות כי מנהל הרשות התרשם מההצעות שלנו והביע נכונות לבחון אותן לעומק. בהמשך נעדכן אתכם תושבים יקרים על השינויים המיוחלים, בעזרת השם. תודה לכולכם על הפניות אלי ועל התמיכה, ביחד נמשיך לפעול למען תושבי נתניה!".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.