|
שני צעירים האחד בן 17 וקרוב משפחתו בן 15 מאיזור חדרה נעצרו אתמול בשעות הצהריים בעקבות מרדף משטרתי בסיוע מסוק לאחר שלא צייתו להוראת שוטר לעצור בעת שנסעו בטרקטורון באיזור קיסריה. לציין כי על פי החוק רכב מסוג טרקטורון מורשה לנסוע רק בשטחים. הטרקטורון הוחרם על ידי קצין משטרה ל-30 יום.
האירוע החל כאשר שוטר הבחין בשני הצעירים כשהם נוסעים בכביש תוך שהם עוקפים פס לבן ומסכנים את הנהגים האחרים בדרך והוא הורה להם לעצור. הצעירים התעלמו על פי החשד מהוראת השוטר ופתחו במנוסה. השוטר דיווח על כך מיד למוקד המשטרתי ולאירוע הוזנק מיד מסוק שהצטרף לסייע במרדף שהתפתח אחר הצעירים.
לאחר מרדף שנמשך זמן קצר שני הצעירים נלכדו בחולות של פארק קיסריה והם עוכבו לחקירה בתחנת משטרת חדרה והם צפויים לעמוד היום לדין. לאחר חקירתו שוחרר הנהג למעצר בית.
לציין כי לאחרונה הגבירה המשטרה את פעולות האכיפה נגד נהגים הנוהגים ברכבם במקומות אסורים ובחופי הים סמוך לאזור בו מתרחצים הנופשים. האירוע היה היום בצהריים במהלך פעילות משטרתית למניעת סיכון חיי הנופשים בחופי הרחצה.
|