|
פרשת הזיופים לכאורה בבחירות לוועד העובדים בחדרה, ממשיכה להסתבך, כאשר כעת פנה עו"ד יוסי שוקרון המייצג את שי גבאי, לבית המשפט בדרישה להכריז על ביזיון בית המשפט לקבוע קנס כספי או מאסר בפועל.
בפנייתו לבית המשפט ציין עו"ד שוקרון בין היתר: "בית המשפט הנכבד מתבקש לאכוף בקנס או במאסר או בכל דרך אחרת על המשיב , למלא אחר הוראות פסק דינו מיום 26/10/2025 באופן שיעביר לידי המבקש את הסרטונים כמפורט בסעיף 50 לפסק הדין........ מתברר כי זוהו שלושת הדמויות. אחת הסכימה לחשיפה ושתיים מהדמויות סרבו לחשיפה הכל כמפורט במכתבה של המשיבה..... עיננו הרואות כי על פי מכתבו של מר בוקרה שלוש דמויות באו במגע עם הקרטונים הקלפיות ולכן האמור בסעיף 3 למכתב אינו אלא דרך נוספת לזרות חול בעיניו של ביהמ"ש הנכבד ולהמשיך לטייח ולהסתיר ולא לקיים את פסק הדין למרות שמדובר ברשות מקומית . לשונו של פסק הדין הייתה ברורה עצם האמור במכתב, הינו ב ניגוד גמור לפסק הדין וככל הנראה המשיבה באמת מנסה להסתיר ולטייח".
"אשר על כן ולאור הודאת המשיבה כי מדובר בשלוש דמויות שבאו במגע עם הקרטונים אין שום צורך לקבל את הסכמתם ובוודאי שאין להמתין עד חלוף המועד להגשת עתירה מטעמם וכל שיהוי בהעברת הסרטונים לידי המבקש, הינו אי קיום הוראות פסק הדין".
"אשר על כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד לקבל את הבקשה ולחייב את המשיב ה להעביר לידי המבקש את הסרטונים כמפורט בסעיף 50 לפסק הדין כמו כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד להטיל קנס ריאלי וראוי על המשיבה בגין תעלוליה המשפטיים ולאכוף בכל דרך בה הוא מוצא לנכון על המשיבה כי תמלא אחר פסק הדין כמו כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד לחייב את המשיבה בהוצאות ראליות לרבות שכ"ט עו"ד להם נדרש המבקש בשל מחדלי המשיבה".
|