''מקום שחי ונושם קהילה'' - פלאשנט חדשות -
חדשות
"מקום שחי ונושם קהילה"

פלאשנט חדשות
יום ראשון, 11 באוקטובר 2026, 08:25
מגרש הספורט בבית אליעזר התחדש – ו-400 ילדים ובני נוער כבר חנכו אותו בטורניר סטריטבול

(צילום: שלומי גבאי, פנאי העיר)

מגרש הספורט הסמוך למרכז הפנאי בית אליעזר נחנך מחדש לאחר שעבר שדרוג מקיף, שבוצע על ידי החברה הכלכלית חדרה בשיתוף עיריית חדרה. המגרש המשולב, המיועד לכדורגל ולכדורסל, חודש, נצבע והותאם מחדש לטובת ילדי, בני נוער ותושבי השכונה.

ואם בטקס הפתיחה נחנך המגרש באופן רשמי, במהלך חול המועד סוכות הוא כבר נחנך בפועל: כ-400 ילדים ובני נוער השתתפו בטורניר סטריטבול חגיגי שהתקיים במגרש המחודש, בהפקת אגף אתו"ס. במשך שעות הפך המתחם לזירת כדורסל שוקקת, עם מאות משתתפים ואווירה ספורטיבית שהמחישה היטב את הפוטנציאל של המגרש החדש.

במעמד פתיחת המגרש כיבדו בנוכחותם ראש עיריית חדרה ניר בן חיים, יו"ר פנאי העיר עו"ד יניב דרי, מנכ"ל פנאי העיר חנן אדרי, מנכ"ל החברה הכלכלית חדרה רונן בשארי, סמנכ"ל פנאי העיר ערן אברם ומנהלת מרכז הפנאי בית אליעזר מירב נבון סוגאוקר.

במסגרת העבודות חודש מגרש האספלט הוותיק והפך למתחם ספורט צבעוני ומזמין, המאפשר פעילות משולבת של כדורגל וכדורסל. טורניר הסטריטבול שהתקיים בסוכות סיפק למעשה את יריית הפתיחה לפעילות במגרש והראה כיצד שדרוג של מרחב ציבורי יכול להפוך במהירות למוקד של פעילות לילדים ולנוער.

עבור מרכז הפנאי בית אליעזר, המגרש מהווה נדבך נוסף בתפיסה המבקשת לחבר בין פעילות הפנאי לבין המרחב הקהילתי שסביב המרכז. לצד החוגים והפעילויות המתקיימים בתוך המבנה, המטרה היא לייצר גם מחוצה לו מקומות זמינים ונגישים שבהם ילדים ובני נוער יכולים להיפגש, לשחק ולעסוק בפעילות גופנית.

יו"ר פנאי העיר, עו"ד יניב דרי: "כשחנכנו את המגרש אמרתי שהמבחן האמיתי שלו יהיה לראות אותו מלא בילדים ובני נוער. בחול המועד קיבלנו את התשובה הכי טובה שאפשר היה לבקש – 400 ילדים ובני נוער, כדורסל ואווירה נהדרת. זה בדיוק הייעוד של השקעה במרחבים כאלה: לא רק לחדש תשתית, אלא לייצר מקום שחי ונושם קהילה".

בפנאי העיר מציינים כי פעילות ספורטיבית במרחב השכונתי היא גם כלי קהילתי משמעותי. מעבר לתרומה לאורח חיים פעיל ובריא, מגרשים מסוג זה יוצרים נקודת מפגש טבעית בין ילדים, בני נוער ומשפחות ומאפשרים פעילות גם מחוץ למסגרות המאורגנות.

דרי הודה לעיריית חדרה, לחברה הכלכלית על ביצוע השדרוג, לאגף אתו"ס על הפקת טורניר הסטריטבול ולכל הצוותים והשותפים שלקחו חלק במהלך.



 

חיפוש כתבות
   כל הכתבות
חדשות
עוד בחדשות
מדברים על זה
"טרור לא ינצח מדינה. טרור הוא מפלטו של החלש שמזנב בחזק"
אילן אוסטפלד, יועץ אסטרטגיה ות...
מערכת פלאשנט | 12.4.2022
כיתת ותיקים בתיכון טכנולוגי נעמת חדרה יצאה לדרך כיתת ותיקים בתיכון טכנולוגי נעמת חדרה יצאה לדרך
צוות צילום של כאן 11 הגיע לחדר...
ראובן יגיל | 3.12.2021
הכירו את הדפיברילטורים הקרובים אליכם הכירו את הדפיברילטורים הקרובים אליכם
המיזם החברתי 'הצילו! איפה דפי?...
פלאשנט לוקאלי | 22.11.2021
על עורך דין לשון הרע בחיפה – אסור לכם להתפשר! על עורך דין לשון הרע בחיפה – אסור לכם להתפשר!
...
פלאשנט חוק ומשפט | 1.11.2021 | ממומן
שנת הלימודים האקדמית החדשה יצאה לדרך שנת הלימודים האקדמית החדשה יצאה לדרך
השבוע יצאה לדרך שנת הלימודים ה...
ראובן יגיל | 15.10.2021
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
טבח השביעי באוקטובר על פי נתוני הביטוח הלאומי טבח השביעי באוקטובר על פי נתוני הביטוח הלאומי
4/10/2026 פלאשנט חדשות
מודל לחברה משותפת: ראשי 17 רשויות אשכול מישור החוף התארחו בבית הנשיא מודל לחברה משותפת: ראשי 17 רשויות אשכול מישור החוף התארחו בבית הנשיא
1/10/2026 פלאשנט חדשות
משרד הבריאות סגר את מדיקה תל אביב משרד הבריאות סגר את מדיקה תל אביב
29/9/2026 פלאשנט חדשות
ניתן לנצח את הוועדות בביטוח הלאומי ניתן לנצח את הוועדות בביטוח הלאומי
28/9/2026 פלאשנט חדשות
מאות צעירים הגיעו ליריד המלגות העירוני בחדרה מאות צעירים הגיעו ליריד המלגות העירוני בחדרה
27/9/2026 פלאשנט חדשות
עוד בחדשות
מאות צעירים הגיעו ליריד המלגות העירוני בחדרה מאות צעירים הגיעו ליריד המלגות העירוני בחדרה
27/9/2026 פלאשנט חדשות
משחק נוסף  בין גבעת אולגה לעוספיא מסתיים במכות משחק נוסף  בין גבעת אולגה לעוספיא מסתיים במכות
25/9/2026 פלאשנט חדשות
באו לטפל באשה שנפגעה וסיימו בהקמת סוכה באו לטפל באשה שנפגעה וסיימו בהקמת סוכה
24/9/2026 פלאשנט חדשות
עגלת קפה חדשה נפתחה בשכונת הפארק עגלת קפה חדשה נפתחה בשכונת הפארק
24/9/2026 פלאשנט חדשות
 דולב חיון מנתניה מואשם בביצוע עבירות מין דולב חיון מנתניה מואשם בביצוע עבירות מין
23/9/2026 פלאשנט חדשות
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
מדברים גם על זה