חברת אפי קפיטל קיבלה היתר לשני הבניינים האחרונים בפרויקט OPARK שבשכונת נווה אור באור עקיבא. כמו בשלב א' של הפרויקט – גם שלב ב' ילווה על ידי בנק הפועלים. בניית הפרויקט, שיכלול 400 דירות שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות, נמצאת בעיצומה
בימים אלו יוצאת החברה במבצע מימון בפרויקט, במסגרתו ישלמו הרוכשים 20% במעמד חתימת החוזה ואת היתרה באכלוס.
מחיר דירות 4 חדרים החל מ-1.35 מיליון שקל. מחיר דירות 5 חדרים החל מ-1.39 מיליון שקל
לדברי רועי אוליניק, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת אפי קפיטל "הקמת הפרויקט מתקדמת בקצב משביע רצון, והתקדמות המכירות מצביעה על כך שיש בשוק צורך אמיתי לדיור במחירים סבירים. תמהיל הרוכשים בפרויקט מגוון וכולל לצד זוגות צעירים גם משפרי דיור וגם משקיעים"
פרויקט OPARK בשכונת נווה אור באור עקיבא יקום על שטח של 48 דונם, ויכלול 400 יח"ד שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, לכל הדירות בפרויקט מחסן צמוד וחניה צמודה. בצמוד לבניינים החברה מקימה פארק ירוק בשטח של 12 דונם עם מתקנים ומשחקים לתינוקות, לנוער ופינת ישיבה להורים. השכונה גובלת בקניון אורות ממזרח ושכונת הקוטג'ים היוקרתית גני אור מדרום. השכונה נמצאת מרחק הליכה ממרכז העיר.
פרויקט OPARK של אפי קפיטל בשכונת נווה אור באור עקיבא צילום: הדמייה איוולב מדיה
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.