יום המעשים הטובים - שיתוף פעולה בין העירייה והלל יפה
ראובן יגיל יום חמישי,
18 במרץ 2021, 15:47
גנדלמן: "שמחנו על שיתוף הפעולה עם המרכז הרפואי "הלל יפה", שבמסגרתו זכינו להוקיר טובה לצוותי הרפואיים ולעובדי בית החולים"
המרכז הרפואי הלל יפה נצבע בבוקר יום שלישי באור מיוחד, עם מתחם חגיגי לרגל "יום המעשים הטובים". בהפקה משותפת של עיריית חדרה (אגף אתו"ס, מחלקת אירועים) ובית החולים, הגיעו החל משעות הבוקר עובדי עיריית חדרה להעניק לעובדי בית החולים קפה, מאפה, שתיה קרה ומארז שוקולד מיוחד מבית היוצר של מית"ר נירים - גוונים של מתוק. המתחם קושט בבלונים, שטיח אדום, ולאורך כל שעות היום נוגנה במקום מוזיקה כולל הופעות חיות.
מעשים טובים (צילום: דוברות העירייה)
עובדי בית החולים נענו בשמחה להפתעה, ולמעלה מאלף מהם הציפו את המתחם וקיבלו את המתנות. מתנדבי העירייה, ביניהם מנהלי אגפים ומחלקות, איישו את דוכני הכיבוד לאורך כל שעות היום, ועשו זאת בהצלחה מרובה. גם ראש העיר צביקה גנדלמן והמנכ"ל יעקב זיגדון שמחו מאוד לקבל על עצמם לזמן קצר את תפקיד מגישי הכיבוד והשתייה ופינקו את עובדי בית החולים, ביניהם מנהל המרכז הרפואי ד"ר מיקי דודקביץ, המנהל האדמיניסטרטיבי ד"ר אמנון בן משה, ומנהלת הסיעוד דינה פיינבלט.
ד"ר דודקביץ ציין כי יום המעשים הטובים הוא יום מבורך וחשוב מאוד, וזאת גם הזדמנות מצוינת לברך על שיתוף הפעולה המבורך עם עיריית חדרה לאורך כל השנה.
ראש העיר צביקה גנדלמן הביע שביעות רצון מההיענות הרבה של עובדי עיריית שהתנדבו לקחת חלק ביום המעשים הטובים. גנדלמן: "שמחנו על שיתוף הפעולה עם המרכז הרפואי "הלל יפה", שבמסגרתו זכינו להוקיר טובה לצוותי הרפואיים ולעובדי בית החולים, ולהביע את הערכתנו על עבודתם המאומצת והמסורה בכל עת, ובעיקר בתקופת הקורונה".
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.