עוד תביעה הגשה כנגד העירייה הפעם על ידי חברה לסימון כבישים
בעיריית חדרה ממשיכים להתעלל בספקים השונים, ולא לשלם להם בגין עבודות שביצעו. כך היה עם חברת הניקיון "שלג לבן" שתבעה את העירייה על סך 5 מיליון שקלים וזכתה. חברת רג"א שתבעה 3.5 מיליון שקלים וזכתה, חברת אלוריה שהיתה אמורה להפיק את ליגת כדורגל החופים בחדרה וזכתה ב-180,000 שקלים מבלי להפיק את האירוע.
כעת תובעת את העירייה, חברת אלקיים סימון כבישים בע"מ, שזכתה במכרז לביצוע צביעת כבישים ומדרכות, ביצעה את העבודות ולטענת עו"ד חיים קרבר, העירייה מסרבת לשלם לחברה סכום של כ-134,206 לא כולל שכר טרחת עורך דין.
מהנספחים שצורפו לכתב התביעה עולה כי מאז חודש אוגוסט 2023, החברה פונה לעירייה דרישת תשלום. תחילה הפנייה הופנתה ליועצת המשפטית עו"ד שרון שרוני, זו העבירה את התובעים לגזברית העירייה, נעמי שוחט. התובעים פנו לשוחט, אולם הגזברים התחמקה גם היא מלהשיב, והעבירה את התובעים לאגף שפ"ע.
לטענת התובעים, עד יום הגשת התביעה, לא התקבלה שום התייחסות מצד אנשי העירייה לכל הפניות. יודגש, כי עבור עבודות אחרות שביצעה החברה בחדרה, הכספים שולמו לה בזמן.
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.