חברת אפי קפיטל מקדמת את עבודות ההריסה ופינוי השטח לטובת הקמת פרויקט opark. אפי קפיטל מקדמת בימים אלו את עבודות ההריסה ופינוי השטח בשכונת נווה אור לאחר קבלת היתר הריסה למבני התעשייה הישנים. מדובר בקרקע של 35 דונם עליה כ-25 מבני תעשיה ישנים, שפינויים צפוי להיות מושלם בשבועות הקרובים.
פרויקט opark בשכונת נווה אור יכלול 400 יחידות דיור, שיתפרסו על פני 10 בניינים
בני 7-12 קומות, וכיום נמכרות בו דירות 4 חדרים החל מ-990,000 ₪ ודירות 5 חדרים החל מ -1.110 מיליון שקלים.
לדברי שייקה נפחא, סמנכ"ל חברת אפי קפיטל "לפי התכנית המקורית תכננו להתחיל בהריסה בשלב מאוחר יותר, עם קבלת ההיתר להתחלת הבניה. עקב הביקושים הגבוהים מצד רוכשים מאור עקיבא והסביבה המבינים את הפוטנציאל של הפרויקט, החלטנו לבנות את שלב א' וב' יחד, ולהרוס כבר עכשיו את כל המתחם כהכנה להתחלת הבניה"
פרויקט opark משווק על ידי חברת שניר המתמחה בשיווק פרויקטים למגורים גדולים, מסחר וקניונים. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, לכל הדירות בפרויקט מחסן צמוד וחניה צמודה. בצמוד לבניינים החברה מקימה פארק ירוק בשטח של 12 דונם עם מתקנים ומשחקים לתינוקות, לנוער ופינת ישיבה להורים. השכונה גובלת בקניון אורות ממזרח ושכונת הקוטג'ים היוקרתית גני אור מדרום. השכונה נמצאת מרחק הליכה ממרכז העיר.
חברת הנדל"ן אפי קפיטל החלה את פעילותה בשנת 2006. החברה בנתה ובונה פרויקטים רבים למגורים, ועד כה בנתה ושיווקה בהצלחה פרויקטים בחדרה. החברה בונה כיום את פרויקט אקווה בשכונת עין הים ( 520 יח"ד) בחדרה, פרויקט opark בשכונת נווה אור באור
עקיבא (400 יח"ד) וכן מקדמת תכניות על שטח בן 120 באליכין ועל שטח של 200 דונם באזור תעשיה חדרה. החברה נהנית מאיתנות פיננסית, המאפשרת לה להשקיע באזורים מתפתחים נוספים.
הריסת מבנים ישנים בשטח פרויקט OPARK של אפי קפיטל באור עקיבא. צילום: יח"צ
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.