הפרוייקט מוקם על ידי חברת הנדל"ן עמרם אברהם וטאוור החזקות. אלון עמרם: "ישנה התחדשות ותנופת בנייה במרכז חדרה, מתוכניות הפיתוח של עהעירייה עולה העובדה שבמרכז העיר החלו להתבצע עבודות התחדשות עירונית בקנה מידה מסיבי"
חברת הנדל"ן עמרם אברהם שבבעלות אלון עמרם, השיקה את מרכז המבקרים והמכירות של פרויקט SOHO בפינת הרחובות צה"ל ארלוזרוב במרכז העיר חדרה. במרכז המבקרים הושקעו מאות אלפי שקלים והוא משתרע על שטח של כ – 150 מ"ר.
SOHO ייבנה על קרקע שרכשה החברה בשטח של כ – 4.8 דונם תמורת כ – 30 מיליון שקל והוא יכלול מגדל מגורים בן 14 קומות ועוד 2 בנייני מגורים בני 6 קומות עם דירות בנות 5, 4, 3 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים. המדובר בפרויקט עם כ – 132 יחידות דיור, המשולבים בו כ – 1,000 מ"ר של שטחי מסחר שיצטרפו ללמעלה מ – 35 אלף מ"ר של נכסים מניבים הכוללים: מבני משרדים, מרכזים מסחריים לתעשייה קלה שהחברה בונה. מהחברה מוסרים כי, מדובר בקרקע פרטית אשר נרכשה בעסקת מזומנים, עלות ההשקעה בפרויקט מוערכת בסכום של כ – 100 מיליון שקל.
פרויקט SOHO צילום: הדמייה
אלון עמרם מנכ"ל חברת עמרם אברהם ציין, כי ניתן לראות שישנה התחדשות ותנופת בנייה במרכז העיר חדרה, כמו כן מתוכניות הפיתוח של עיריית חדרה עולה העובדה שבמרכז העיר חדרה החלו להתבצע עבודות התחדשות עירונית בקנה מידה מסיבי, בהם משקיעה העירייה מיליוני שקלים, שכוללת: החלפת תשתיות, הרחבת כבישים ומדרכות להולכי רגל, שיפוץ וחידוש הבניינים הקיימים באזור. בנוסף, צפויים להתבצע באזור מספר פרויקטים של פינוי בינוי, כל אלו יביאו לעיצובו מחדש של מרכז העיר תוך השבחת מחירי הדירות החדשות הנבנות באזור כיום ובעתיד הקרוב עד לכ – 30% - 25% ממחירם כיום.
דירה בפרויקט SOHO צילום: הדמייה
"בשל גורמים אלו" – אמר אלון – " אנו מעריכים כי, רבים מרכשי הדירות הפוטנציאלים, יזהו הזדמנות נדל"ן ייחודית עבורם בפרויקט ויבחרו לרכוש לעצמם דירה, מתוך מחשבה על מגורים בבניין יוקרתי במרכז העיר עם אפשרות לעליית מחיר והשבחת הנכס שבבעלותם.
עדי גייר סמנכ"ל השיווק של החברה אמר: "חברת עמרם אברהם מביאה למרכז העיר מפרט טכני לדירה ואיכויות בנייה מהגבוהות והטובות שישנם וגישת שיווק שונה, משום כך אני צופה את הצלחת הפרויקט בעיר". גייר מוסיף, כי דירות 3 חדרים ימכרו במחיר של החל מ – 1,080 מיליון שקל, דירות 4 חדרים ימכרו במחיר של החל מ – 1,250 מיליון שקל, ודירות 5 חדרים החל מ – 1,380 מיליון שקל.
חברת עמרם אברהם הוקמה בשנת 1994 ע"י אברהם עמרם ובניו כחברה לחומרי בניין. בשנת 2002 הוקמה חברת הבת עמרם אברהם, חברת הנדל"ן אשר עוסקת בפיתוח, ייזום ובנייה למגורים. מנכ"ל החברה מאז אלון עמרם (בנו של אברהם). חברת עמרם אברהם מתמקדת בעיקר באזור השרון, ובונה בטכנולוגיות מהמתקדמות בישראל ובהתאם לדרישות המחמירות של מכון התקנים הישראלי והיא מבוקרת בקביעות על ידיו. לרשות החברה: עובדים, מנהלים ומהנדסים מהטובים בארץ.
חברת הנדל"ן עמרם אברהם פעילה בטווח רחב של תחומי הפיתוח, היזמות והביצוע, מבני מגורים, תעשייה, מסחר ומשרדים. החברה מקימה כיום למעלה מ -1000 יחידות דיור בערים השונות ברחבי הארץ. החברה ביצעה ומבצעת פרויקטים בערים השונות דוגמת : אילת, רכסים, רעננה, פרדס חנה כרכור, חדרה, בנימינה, זיכרון יעקב, קריית מוצקין ועוד. בנוסף בונה החברה למעלה מ- 35 אלף מ"ר של נכסים מניבים הכוללים מבני משרדים, מרכזים מסחריים לתעשייה קלה.
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.