עסקה למכירת שני פנטהאוזים צמודים בפרויקט אקווה (AQUA) של החברות "עמרם אברהם" ו"אפי קפיטל" נחתמה לאחרונה. היקף העסקה 5.6 מיליון שקלים. הפנטהאוזים הצמודים ממוקמים במגדל הגבוה ביותר בחדרה, המגיע ל- 25 קומות.
"המשקיעים הולכים נגד המגמה מכיוון שהם מבינים שהפער בין ת"א-נתניה-חדרה חייב להצטמצם", אומר מוטי ויזל, מנכ"ל מכון Vcell למחקר וייעוץ אסטרטגי.
החברות "עמרם אברהם" ו"אפי קפיטל" מדווחות : עסקה למכירת 2 פנטהאוזים צמודים ב-5.640 מיליון שקלים, נחתמה לאחרונה. הפנטהאוזים נמצאים בפרויקט אקווה sea&park, בקומות האחרונות של המגדל הגבוה ביותר בחדרה שגובהו 25 קומות. גודלו של כל פנטהאוז הינו 184 מ"ר+ מרפסת שמש בגודל של 46 מ"ר.
"עסקאות להשקעה מאופיינות לרוב ברכישת דירות קטנות. יחד עם זאת אנחנו רואים לאחרונה מגמה בחדרה בה נסגרות יותר ויותר עסקאות לרכישת פנטהאוזים על ידי משקיעים, שמצפים לעליה משמעותית במחיריהם בהמשך", מסביר מוטי ויזל, מנכ"ל מכון Vcell למחקר וייעוץ אסטרטגי.
ויזל מוסיף: "המשקיעים מבינים, כי ההזדמנויות לרכישת דירות לים הים מצטמצמות. בעוד שבנתניה מחירו של פנטהאוז יכול להגיע ל-20 מיליון שקלים ובתל אביב גם ל-100 מיליון שקלים, הרי שבחדרה המחירים יחסית שפויים וצפויים לעלות. המשקיעים הולכים נגד המגמה מכיוון שהם מבינים שהפער בין תל-אביב, נתניה וחדרה חייב להצטמצם, ומה שחשוב להם זה הפוטנציאל ולא התשואה".
פרויקט "אקווה" מציע קולקציית פנטהאוזים יוקרתית, הזוכה להתעניינות רבה הן מצד משקיעים המבינים את הפוטנציאל, והן מצד רוכשים, המעונינים לשדרג את הדירה בה הם גרים. מדובר ב- 22 פנטהאוזים, בני 5 ו- 6 חדרים, ב-8 מגדלים. ניתן לרכוש בפרויקט פנטהאוז או דופלקס החל מ-2.050 שקלים.
בין הפנטהאוזים המוצעים למכירה: פנטהאוז בן 6 חדרים, בקו ראשון לים, המשתרע על פני 193 מ"ר וכולל מרפסות וקומת גג בשטח כולל של 185 מ"ר וכן בריכה בקומת הגג בשטח של 22 מ"ר, במחיר של 4.75 מיליון שקל.
פנטהאוז נוסף ממוקם בבניין אקווה 4 בקומה 24, והוא כולל 6 חדרים. שטחו משתרע על פני 200 מ"ר עם מרפסת של 60 מ"ר במחיר של 3.5 מיליון שקלים.
הפנטהאוזים הצמודים ממוקמים במגדל הגבוה ביותר בחדרה צילום: איבולב מדיה
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.