הסתיים אכלוס המגדל "אקווה פמילי" בשכונת עין הים בחדרה
מירית אזרחי יום שלישי,
31 במרץ 2015, 15:13
החברות עמרם אברהם ואפי קפיטל מדווחות כי סיימו לאכלס מגדל נוסף בפרויקט אקווה (AQUA) בשכונת עין הים במערב חדרה. מגדל אקווה פמילי בן 16 קומות, הכולל 46 דירות. תמהיל הדירות מגוון וכולל דירות בנות 4 ו-5 חדרים בגדלים שונים, דופלקס-פנטהאוזים ופנטהאוזים.
תשומת לב מיוחדת הושקעה בממלכת הילדים שהוקמה במגדל, הכוללת חדר משחקים שעוצב תחת הקונספט של סיפור הילדים המוכר והאהוב – "אליסה בארץ הפלאות". החדר תוכנן ועוצב ע"י האדריכלית ומעצבת הפנים קורין לוי תוך מתן תשומת לב לכל פרט ושימוש באלמנטים מחומרים מיוחדים מתוך הסיפור כמו פטריית ענק במרכז החדר המשמשת כספסל ואלמנט תאורה, ספל ענק המשמש מקום למשחקים, אלמנטים מוגדלים ומוקטנים, ציורי קיר בהשראת הסיפור ועוד.
בניין אקווה פמילי של עמרם אברהם ואפי קפיטל. צילום: רמי חכם
"במגדל הזה בחרנו להעניק לילדים חוויה ייחודית באמצעות קונספט ייחודי של ממלכת הילדים שנבנתה בלובי הבניין", אומר שייקה נפחא,סמנכ"ל חברת אפי קפיטל.
בהתייחסותו לבניה בחדרה ציין : "חדרה מהווה אלטרנטיבה לזוגות הצעירים למחירי הדירות הגבוהים בגוש דן. מעבר למחירים האטרקטיביים בשכונה, המאפשרים לזוגות צעירים דירה חדשה בהישג יד, רכישת דירה מהווה גם השקעה מצוינת לטווח הארוך.
קומפלקס המגורים אקווה בשכונת עין הים יכלול כ- 630 יחידות דיור
ב- 11 מגדלים, בני 16-25 קומות, עם תמהיל דירות מגוון של דירות 4 ו- 5 חדרים, מיני-פנטהאוזים ופנטהאוזים.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.