שיכון ובינוי סולל בונה תשתיות בע"מ הוכרזה כזוכה במכרז למימון, תכנון, הקמה ותחזוקה לתקופה כוללת של 25 שנים של בית המשפט בחדרה
סולל בונה תתכנן ותקים את מבנה בית המשפט המשתרע על כ 8,000 מ״ר, פרויקט ראשון מסוגו בארץ במתכונת של בניין מאופס אנרגיה. היקף כספי של הפרויקט כ- 150 מיליון שקלים ומשך תקופת התכנון וההקמה הנה כ- 36 חודשים. סולל בונה שמה דגש רב בתכנון פרויקט קיימותי, בסטנדרט בנייה איכותי ועל פי דרישות תקן עדכניות ביותר. משרד רכטר אדריכלים הקפידו על עיצוב רשמי ומאופק ותכנון אשר ייתן מענה מיטבי לצורכי דיירי בית המשפט והמבקרים בו.
"אנו שמחים על זכייתנו בפרויקט חשוב זה אשר תוכנן בהקפדה רבה ובהתאם לחזון הקיימות של קבוצת שיכון ובינוי, מעל 80% מהאנרגיה שצורך הבניין תסופק באמצעות אנרגיה מתחדשת ובזכות הטמעת אלמנטים בתכנון ובבניה שחוסכים באנרגיה".
ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן מציין: "אחרי גני הילדים מאפסי האנרגיה שהקמנו בחדרה, עכשיו יוקם היכל משפט מפואר, גם הוא מאופס אנרגיה. אני שמח שהעיר חדרה פורצת דרך בנושא זה ומאמין כי היכל המשפט בחדרה, יהיה מודל לחיקוי בכל הארץ ובעולם. כבר היום מגיעות לחדרה משלחות מחו"ל ללמוד ולהתרשם מגני הילדים מאופסי האנרגיה של
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.