דירות בכורה בחריש! באירוע שקיימה החברה ביום שישי האחרון נמכרו 12 דירות בכורה של הפרויקט. מתחם חלומות חריש צפוי להוסיף לעיר החדשה 252 יחידות דיור
חברת שיכון ובינוי נדל"ן קיימה אירוע מכירות ראשון בפרויקט "חלומות חריש" בעיר, בהשתתפות עשרות משפחות וזוגות צעירים מהאזור. במקום נרשמו 12 עסקאות מכירה של דירות 4.5 חדרים וכמו כן דירת גן. בפרויקט הכולל 11 בנייני בוטיק בני 7-9 קומות, תמהיל דירות מגוון הכולל דירות גן, דירות 4-5 חדרים עם מרפסות מרווחות ופנטהאוזים רחבי ידיים. בכל בניין לובי מעוצב, חניה ומחסן לכל דירה. דירת 4 חדרים נמכרת החל מ-1,060,000 שקל, כולל מחסן כהטבה לחודש ההשקה.
חלומות חריש. נמכרו דירות בכורה של הפרויקט צילום: הדמיה
חלומות חריש מספק הזדמנות נדירה להתגורר בעיר חדשה המתוכננת בקפידה עד לפרטים הקטנים. השטחים הירוקים בעיר צפויים לכלול שפע של ריאות ירוקות ופארק מרכזי ענק מרהיב ביופיו. כל השירותים הקהילתיים יימצאו במרחק הליכה, כולל מוסדות חינוך חדשים ואיכותיים, בניית תשתיות מראש בהתאם לדרישות ואופי החיים של האוכלוסייה בעיר, והכול על פי מיטב התפיסה התכנונית החדשה. בהקמתה של חריש הופקו כל לקחי התכנון של הערים האחרות בישראל. כעת שיכון ובינוי נדל"ן מוציאה לשיווק את פרויקט חלומות חריש, הממוקם בשכונת המגף המוקמת בימים אלו בדרום מזרח העיר. חלומות חריש, הנבנה על פי התקן לבנייה ירוקה, יעניק לתושביו את איכות החיים של העידן העכשווי.
חלומות חריש. נבנה על פי התקן לבנייה ירוקה צילום: הדמיה
החיבור המהיר יחסית לכביש 6 יאפשר כניסה ויציאה נוחות מהעיר לבעלי רכבים פרטיים. כמו כן, תחנת הרכבת המתוכננת לקום בסמוך לכניסה לעיר, תאפשר גישה נוחה מאוד מהעיר ואליה גם באמצעות תחבורה ציבורית.
דורית סדן סמנכ"ל שיווק שיכון ובינוי נדל"ן:" לבנות פרויקט חדש זה תמיד מרגש, קל וחומר שמדובר בפרויקט בעיר חדשה בישראל. באירוע המכירות הראשון היינו עדים לביקושים ולהתעניינות של ציבורים רחבים. אנו צופים כי המגמה הערה תמשך. מדובר בהזדמנות אטרקטיבית לדירה במחירים נוחים, בפרויקט של החברה המובילה בישראל. המגורים בחריש בכלל ובפרויקט בפרט, יאפשרו קרבה לאזורי תעסוקה, שירותי ציבור מעולים ונגישים, קהילתיות תומכת ונגישות גבוהה למטרופולין חיפה ותל אביב".
חלומות חריש. הזדמנות להתגורר בעיר חדשה צילום: הדמיה
אודות שיכון ובינוי נדל"ן:
'שיכון ובינוי נדל"ן' בניהולו של תמיר דגן הינה זרוע ייזום נדל"ן בישראל בקבוצת שיכון ובינוי. שיכון ובינוי נדל"ן היא חברת ייזום למגורים, שהחלה לפני 87 שנה את דרכה עם חזון לבניין הארץ וכיום מגשימה דרך קבע חלומות של משפחות רבות, על ידי הקמת סביבת מגורים משפחתית וקהילתית מושלמת. שיכון ובינוי נדל"ן אימצה דרכי עבודה המשלבות טכנולוגיה חדישה, תכנון ארכיטקטוני מתקדם וסטנדרטים בינלאומיים ואימצה את שיטות התכנון והבניה הירוקה. כך, החברה מספקת ללקוחותיה מעטפת שירות מושלמת משלב הגדרת הצרכים ועד לאחר אכלוס. כחלק מעיקרון הקיימות פועלת שיכון ובינוי נדל"ן גם בתחום ההתחדשות העירונית - פינוי בינוי ותמ"א .238, פרויקטים המחייבים ניסיון רב וחוסן פיננסי. בין הפרויקטים שמקדמת שיכון ובינוי נדל"ן במסגרת התחדשות עירונית: חלומות TLV - בשכונת יד אליהו בת"א, פרויקט קהילת פאדובה - בשכונת נאות אפקה בת"א, חלומות קריית אונו בשכונת פרדס רייספלד ועוד. שיכון ובינוי דורגה ע"י BDI ו D&B- במקום הראשון בתחום הבנייה, היזמות והתשתיות לשנת 2015. 'שיכון ובינוי' דורגה כפלטינה פלוס שהינו הדירוג הגבוה ביותר של ארגון מעלה בשנת 2016. כמו כן נבחרה שיכון ובינוי נדל"ן ע"י הציבור כחברת הבנייה למגורים המובילה בישראל על פי סקר גלובס שפורסם בפברואר 2017.
חלומות חריש. יעניק לתושביו את איכות החיים של העידן העכשווי צילום: הדמיה
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.