רשת yes PLANET מזמינה אתכם לפתוח את 2018 בחוויית VIP של פעם בשנה. הרשת תציין את תחילת השנה האזרחית החדשה בזכרון יעקב בחגיגה נוצצת ומרהיבה במתחמי ה VIP, עם תפריט שף מפנק והרמת כוסית בחצות
יס פלאנט , רשת בתי הקולנוע המובילה בישראל, פותחת את השנה האזרחית החדשה בחגיגה נוצצת וצבעונית. ב-31 בדצמבר, רשת yes PLANET תחגוג את תחילת השנה האזרחית באירוע חגיגי ונוצץ במתחמי ה-VIP שלה. לצד סרטים חדשים וחווית קולנוע מפנקת ויוצאת דופן, ייהנו המבקרים מתפריט שף עשיר במיוחד, עם מנות מיוחדות, קינוחים מפנקים והרמת כוסית חגיגית בחצות.
בין המנות הייחודיות לאירוע: מרק בצל צרפתי, מרק ערמונים בניחוח כמהין, המבורגר פורטובלו עסיסי, מאפה סלמון נורבגי עם שמנת חמוצה ובר קינוחים חגיגי ומושחת במיוחד. בנוסף, ייהנו האורחים ממזנון קולנוע הכולל פופקורן, נאצ'וס, גלידות, שתייה קרה וחמה חופשי ללא הגבלה לאורך כל הערב.
המבקרים בערב השנה החדשה במתחמי VIP yes PLANET יוכלו ליהנות מהסרטים החדשים: "ג'ומנג'י: שורדים בג'ונגל", "פיץ פרפקט 3", "האמן הגדול מכולם" והסרט "שעה אפלה" שיוקרן בטרום בכורה מיוחד רק לערב הסילבסטר.
מכירת הכרטיסים בעיצומה. מחיר כרטיס: 199 ₪. הזמנות באתר יס פלאנט או בקופות הקולנוע.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.