לא רוצים לישון? בואו ל- SALE & PARTY ב"מבנה גן שמואל" ותיהנו משלל מבצעים מיוחדים, פעילויות, משחקי שולחן, מולטימדיה, מוזיקה ועוד. יום חמישי, 11.7 בין השעות 19:00-24:00
"מבנה גן שמואל" ממשיך להפתיע והפעם – SALE & PARTY!
ביום חמישי, 11.7, ייערך במתחם "לילה לבן" בין השעות 19:00 – 24:00. מעבר למבצעים המצוינים בחנויות המתחם תחכה לבאים גם תכנית עשירה ומגוונת כוללת: עמדת צילום למגנטים, משחקי מולטימדיה ומשחקי שולחן, די.ג'יי שיתקלט מוזיקה מעולה לאורך כל הערב, אוכל טעים, אלכוהול איכותי ועוד.
דלית רוזן, מנהלת שיווק "מבנה גן שמואל": "החלטנו לפתוח את החופש הגדול בערב חגיגי ומיוחד המחבר גם הנאה לכל הגילאים וגם קניות בהנחות מיוחדות. "מבנה גן שמואל" תמיד מחפש דרכים להפתיע ולחדש ללקוחותיו ואנחנו חושבים שהערב הזה בהחלט יעניק לבאים אליו חוויה חדשה בתחום הקניות והבילוי."
קפה קפה צילום: יח"צ
להלן דוגמאות למבצעים מיוחדים ליום זה בלבד:
H&O – מבחר בגדי ים לכל הגילאים ב-9.90 ₪
באג – מגוון מוצרים עד 30% הנחה
בנוגע לגוף – 6 תחתונים ב-50 ₪, בגדי ים של החברות המובילות ב-69.90 ₪, חולצות ב-10 ₪, שמלות בית מגניבות ב-19.90 ₪
מילגה – קנה 2 מוצרים, קבל את השלישי במתנה, וגם יריד עודפים ענק!
אבני שלמה המלך – מבחר טבעות זהב ב-79 ₪
נאוטיקה – טישרטים ב-99 ₪, פולו ב-199 ₪, חולצות מכופתרות ב-249 ₪, מכנסיים ב-199 ₪, ג'ינסים ב-349 ₪, בגד ים ב-149 ₪, נעליים קנת קול נשים ב-249 ₪,
טימברלנד – נעליים במבחר דגמים ב-249-299 ₪, טישרטים ב-119 ₪ פולו ב-219 ₪.
קרביץ – 20% הנחה לא כולל ראשי דיו ואלקטרוניקה (ללא כפל מבצעים).
בורדסטיישן (ואנס, ריפ, Sprayground) – 30% הנחה על כל החנות (ללא כפל מבצעים).
רנגלר – 30% הנחה על כל החנות (ללא כפל מבצעים).
דה נורת פייס – 20% הנחה על כל החנות (ללא כפל מבצעים).
*המבצעים ליום ה-11/7/2019 בלבד
*אין כפל מבצעים והנחות
*בהתאם לתקנון בכל חנות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".