רוצים לגור על יד הים, בדירה חדשה ישר מהקבלן, ובמחיר נוח ?
פרויקט MARE בגבעת אולגה יכול להתאים לכם.
הפרויקט ממוקם בדרך מנחם בגין, בקרבת כפר הים, והוא כולל שני בנייני מגורים המתנשאים לגובה של 8 קומות. בכל בניין יש שתי דירות בקומה, ודירה נוספת בקומת קרקע. סך הכל מונה הפרויקט 34 דירות, כולן בנות 4 ו-5 חדרים.
הקבלן והיזם של הפרויקט : רם-לי שירותי בנייה בע"מ. משרד האדריכלים : יובל רגב מהרצליה. הפרויקט משווק בבלעדיות על ידי משרד התיווך והנדל"ן "קדם נכסים" בחדרה. מנהל המכירות של הפרויקט הוא שלום עטון ממשרד "קדם נכסים".
שלום עטון ציין השבוע: "מחצית מהדירות בפרויקט הנדל"ן MARE בגבעת אולגה כבר נמכרו. הבניין הצפוני של הפרויקט נמצא בשלב מתקדם יותר, ומסירת הדירות תתבצע כבר ביולי 2015".
הדמיה - פרוייקט MARE צילום: משרד האדריכלים יובל רגב
שלום עטון מסר, כי המחיר ההתחלתי לדירות בנות 4 חדרים : 1,310,000 שקלים, והמחיר ההתחלתי לדירות בנות 5 חדרים הוא 1,410,000 שקלים.
הפרויקט מציע מפרט טכני גבוה בבניין ובדירות. יש מרפסת שמש בכל דירה, ועוד בונוסים הנובעים מהמיקום האטרקטיבי: מיקום של כמה דקות הליכה מהים, אוויר ים צח, ונוף לים בכל אחת מן הדירות.
"מדובר בהשקעה כדאית", מסביר שלום עטון. "שכונת גבעת אולגה, וכל אזור מערב העיר, עומד לקראת פיתוח עירוני מואץ. על פי 20/20 – תוכנית המתאר של העיר חדרה עד 2020 – צפויה גבעת אולגה לעבור גידול וצמיחה, ולעלות על המפה. המחירים של נכסי הנדל"ן באזור הים, כולל הפרויקט שאנו משווקים, אמורים לעלות. זו השקעה משתלמת".
מה מאפיין את רוכשי הדירות בפרויקטים החדשים במערב חדרה ?
"רוב הרוכשים בפרויקט שלנו ובפרויקטים מסביב לו הם מחוץ לחדרה. הפרויקטים אטרקטיביים ומושכים קהל יעד מכל רחבי הארץ. איפה עוד בארץ אפשר למצוא בית חדש, ממש על יד הים,
ובמחיר נוח ? גבעת אולגה התפתחה בשנים האחרונות, וכיום היא מציעה את כל השירותים והנוחות הנחוצים לתושביה. לכן זה לא פלא שמכל הארץ מגלים התעניינות בפרויקט שלנו, והדירות נמכרות בקצב מהיר".
בטקס קביעת המזוזה בביתה של חברת המועצה והמשנה לראש העיר ליאורה לוי, נצפו חוגגים: חבר המועצה נאור אזולאי, סגן ראש העיר שלו אלגלי, חבר המועצה יעקב תורג׳מן, סגנית ראש העיר שירי חגואל סיידון, איש החסד אלעזר פרץ, מנכ״ל היכל התרבות בני אפרים, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה סווטה בלומברג, חברת המועצה ורד פטאל, ועוד. למזל ולברכה.
למען הילדים: חגי שלום מנכ"ל ובעלים קבוצת טיב טעם וההנהלה הבכירה, ערכו בשבוע שעבר טקס חגיגי בסניף הדגל בנתניה לטובת פעילות עמותת Make-A-Wish Israel במטרה להגשים משאלות לילדים המתמודדים עם מחלות מסכנות חיים. במסגרת זו נחתם מבצע גיוס התרומות של רשת טיב טעם שגייסה לטובת הארגון סך של 112,750 ₪.
תערוכת יחיד: "המעיין - שמורת טבע" אפי ויסוצקי מציג תערוכה בשדרות אלרוב ממילא.
בסטודיו הסגור שנקרא “המעיין”, הוא יוצר בועה שקטה שבה ברונזה, ברזל וזכוכית הופכים לחיות דרוכות וחיות-נשימה. ויסוצקי לוכד רגעים של טבע פראי - קפיצה, דממה, תנועה – ומעניק להם נצחיות דוממת. הניגוד בין חומר קשיח לשבריריות הזכוכית יוצר מתח מרתק בין עוצמה לרוך. את התערוכה אוצרת גלית צימבליסט, והיא תוצג במהלך ינואר–פברואר 2026. שעות הביקור בהתאם לשעות פעילות המתחם. אוצרת | גלית צימבליסט.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!