במינהלת העסקים החדשה נפתח קורס המסייע לפתיחה וניהול של עסק, ונותן כלים להתמקדות בהצלחתו
במינהלת העסקים, שהוקמה לאחרונה, נפתח קורס "יוזמים עסק" המיועד למי שרוצה לפתוח עסק או שפתח ורוצה לקבל כלים להתנהלות תקינה.
כידוע, עיריית חדרה הקימה מינהלת עסקים שתפעל במסגרת החברה הכלכלית, תחת המוטו "מטעינים אנרגיה לקידום עסקים בחדרה". מינהלת העסקים החדשה, שבראשה עומדת מירית ווקס, הוקמה במטרה להקל על בתי עסק חדשים ועל מעבר של עסקים בחדרה, וזאת באמצעות ליווי בעל העסק בכל התהליכים הדרושים עד לקבלת הרישיון.
משתתפי הקורס במינהלת העסקים צילום: דוברות העירייה
בין הפעולות שיזמה המינהלת החדשה: כנס עסקים שהציג בפני בעלי עסקים בחדרה את הרפורמה ברישוי עסקים וכלים לקידום העסק, וכעת הקורס "יוזמים עסקים" המעניק למשתתפים ידע נרחב בהיבטים הנדרשים בהקמת עסק.
לקורס הגיעו 17 יזמים ובעלי עסקים בתחילת הדרך מחדרה והסביבה, במטרה לקבל כלים לפתיחה והצמחת העסק. הקורס הוא חלק משיתוף פעולה אסטרטגי בין מינהלת העסקים חדרה ומעוף, אשר במסגרתו מתקיימים סיורי עסקים, פגישות עם בעלי העסקים, ליוו עסקי והנגשה של שירותים מסובסדים על-ידי משרד הכלכלה והתעשייה. רכזת ההדרכה במעוף סניף נתניה וצפון השרון היא הילה מלינובסקי.
לדברי ראש המינהלת מירית ווקס, באמצעות שיתוף פעולה עם מעוף חותרת מינהלת העסקים ליצירת סביבת עסקים תומכת ומאפשרת. ההשתתפות בקורס מסייעת להיות ממוקדים ומתוכננים כדי להצליח בעולם העסקים.
מנכ"ל החברה הכלכלית שי ארנט-כהן אמר כי, "אנחנו שמחים להציע במסגרת מינהלת העסקים פעילות משמעותית לקידום ולצמיחת העסקים בחדרה והסביבה".
במינהלת העסקים מבטיחים כי קורס נוסף של "יוזמים עסק" מתוכנן להיפתח באפריל 2019.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.