מפגש משותף של רשת OpenValley עם החברה למתנ"סים הארצית
שלומי גבאי יום ראשון,
6 במרץ 2022, 18:38
מפגש הנהלה מורחבת של "החברה למתנ"סים הארצית" התקיים השבוע במתחם החדשנות OpenValley בקיסריה
המפגש אשר הובל על ידי מנכ"ל החברה למתנ"סים הארצית טל בסכס, היווה יריית פתיחה ארגונית לעבר עתיד מוטה חדשנות הכולל כניסה לעולמות ה-Data וניהול מבוסס נתונים. זאת כהמשך לשידרוג הרישום הדיגיטלי וקידום פיתוח אזור אישי למשתתפים בפעילויות המתנ"סים בכל הארץ, ולהמשך שימוש במדד הקהילתיות הייחודי שפיתחה החברה למתנ"סים בשנים האחרונות.
המפגש כלל גם את הרצאתה של שירי גרין – אלגביש, מנכ"לית רשת OpenValley בנושא מיומנויות החדשנות והיזמות כמנוף להצלחה בתחום הניהול ועל שימוש בחשיבה יזמית חדשנית ככלי להצלחה בסביבה משתנה. מנהלי החברה למתנסים הוכשרו בכלים להובלת חדשנות פנים ארגונית ונחשפו למתודולוגיות השונות להקמת Ecosystem חברתי-יזמי, פעיל.
OpenValley והחברה הארצית למתנסים.jpeg צילום: יח"צ
טל בסכס, מנכ"ל החברה למתנ"סים: "חדשנות, יצירתיות ויזמות הן אבן יסוד בפעולות המתנ"סים השוטפות, וראינו זאת בדינמיות והמענים שניתנו בתקופת הקורונה. אבל על מנת שהיכולת הזו תישמר, עלינו לא רק לאפשר, אלא לעודד חדשנות, וליצור תשתית ארגונית מוכוונת לכך. לשם כך צריך כל הזמן ללמוד ולפתוח אופקים חדשים, הסדנה באופן-וואלי היא דרך מצוינת לעשות זאת". מנכל החברה למתנסים טל בסכס: "אין ספק כי אנו נמצאים בתקופה של חוסר וודאות מתמשך, במסגרתה פועלת החברה למתנסים, באופן נימרץ, על הובלת מהלכים פורצי דרך בהקשר הניהולי והמעשי. הטמעת תהליכי ניתוח נתונים והתעמקות בעולמות ניהול הידע יחד עם הכשרת שגרירי חדשנות בארגון, יהוו ללא ספק מקפצה משמעותית לעבר עתיד הארגון."
שירי אלגביש – מנכ"לית רשת היזמות והחדשנות OpenValley: "אנו רואים בשנים האחרונות נטייה משמעותית של ארגונים מסקטורים שונים בתעשייה, אשר מקדישים משאבים לא מבוטלים לצורך הכשרת מובילי חדשנות פנים ארגונית. אין לי ספק כי הצלחת ארגונים תמדד בעתיד לא רק על בסיס יכולתם להטמיע כלים ופתרונות דיגיטליים, אלא על עצם היכולת שלהם לפתח מיומנויות ניהוליות חדשות
בקרב ההנהלה הבכירה. השילוב בין תפיסות עולם חדשניות לבין כלים חדשניים, היא אשר תוביל שינוי אמיתי בקרב התעשייה על גווניה השונים."
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.