חברת שיכון ובינוי נדל"ן תציע בפרויקט חלומות פארק חדרה דירות בהנחה ועם הטבות מיוחדות למצטרפים לקהילה העירונית שנפתחה בקבוצה בפייסבוק על ידי חברת אנגל-שביט צרכנות נדל"ן חכמה.
פרויקט חלומות פארק חדרה של חברת שיכון ובינוי נדל"ן ממקום במרכז שכונת הפארק בחדרה שנחשבת כיום לשכונה המבטיחה ביותר בעיר חדרה, שבמרכזה עתיד לקום פארק ירוק גדול מימדים ושטחים ציבוריים נרחבים. השכונה תכלול כ2100 יחידות דיור, ביניהם קוטג'ים דו משפחתיים, דירות גן, בניה רוויה של 7-5 קומות ומגדלים בני כ - 18 קומות שישתרעו על שטח של כ- 300 דונמים וישכנו לצידם של מרכז מסחרי, בית ספר ומבנים קהילתיים שונים. כל אלה יבטיחו לתושבי השכונה שירותי חינוך, קהילה ורווחה מובילים באיכותם.
הפרויקט "חלומות פארק חדרה" של שיכון ובינוי נדל"ן יכלול 1000 יחידות דיור המתפרשות על פני כ 27 בנינים של עד 9 קומות ו - 6 מגדלים עד 21 בתמהיל דירות מגוון - דירות בנות 4,5 חדרים, דירות גן, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים.
"ההנחה הממוצעת לרכישת דירה באזור באמצעות הקהילה יכולה להגיע ל- 170 אלף שקל לעסקה, תלוי בגודל הדירה", ציין אור שביט מבעלי חברת אנגל-שביט. "ההנחה מתבטאת בחסכון של כ-100 אלף שקל ברכישת הדירה עצמה, ולאחר מכן החברה מלווה את הרוכשים לאורך תקופת הבנייה ועד האכלוס, באיתור משותף של נותני שירות והספקים הטובים ביותר לדירה, מה שמתבטא בחסכון של עשרות אלפי שקלים נוספים על תחומים נוספים כגון ייעוץ משכנתא, רכישת מטבח, כלים סניטריים לדירה ועוד", ציין שביט.
הקמת קהילת הרוכשים של אנגל שביט בחדרה נובעת מהביקושים הגבוהים הקיימים לאחרונה להתגורר בעיר ובפרט בשכונת הפארק המתוכננת בחלקה המזרחי של העיר. על פי התכנון השכונה תבנה סביב פארק ירוק שעתיד להשתרע על פני עשרות דונמים ויהווה אחד מעוגני המשיכה החזקים והמובילים בעיר בשנים הקרובות. בשכונה מתוכננים שבילי הליכה ומסלולי אופניים להולכי רגל.
בימים אלו מוקמת סביב לשכונה תשתית כבישים מודרנית הכוללת את בניית כביש מס‘ 9 – כביש רוחב ארצי, אשר יחבר את כביש 4 ואת כביש 6 ויבטיח נגישות גבוהה לדיירי השכונה החדשה.
מדובר בקבוצה העשירית שמנהלת חברת אנגל שביט לאחר שקבוצות קודמות הסתיימו בהצלחה רבה בראש העין, באר יעקב, רחובות ובמספר מקומות נוספים ברחבי הארץ
חברת אנגל-שביט צרכנות נדל"ן חכמה המתמחה בארגון קהילות עירוניות נבחרה על ידי מגזין פורבס בין 10 המיזמים המבטיחים לשנת 2015 בתחום הנדל"ן.
עד כה נרכשו למעלה מ 400 דירות באמצעות הקהילות העירוניות אותן ארגנה אנגל שביט, בחיסכון מצטבר של יותר מ- 55 מיליון שקל.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!
"התרנגול" - ציור קיר שיצר האמן שמוליק כץ לפני כמעט 80 שנה בבית הילדים בקיבוץ געתון, שהושחת וכמעט נהרס - מצא בית חדש. לאחר ששומר במהלך השבועות האחרונים, נתלה מחדש "התרנגול" בכניסה לבית המוסדות של געתון, וכעת שוב יכול הציבור ליהנות ממנו במלוא הדרו. אהבנו!
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.