מאות מתושבי האזור הגיעו לאירוע פתיחת הסניף הראשון של רי/מקס ישראל בחריש. המשרד יספק לתושבי הסביבה שירותי תיווך של נכסים להשכרה, מכירה ויעוץ בתחום הנדל"ן
במעמד ראש המועצה יצחק קשת, מנכ"ל רי/מקס ישראל ברנרד רסקין, אנשי עסקים מקומיים, זכיינים, מתווכים מכל הארץ ותושבים, נחנך סניף של רי/מקס בחריש, משרד התיווך הראשון שהוקם בעיר המתהווה.
מנכ"ל רי/מקס ברנרד רסקין ואנשי סניף חריש צילום: יח"צ
המשרד, שהינו חלק מקבוצת משרדי תיווך רי/מקס מקצוענים החולשים על אזור חדרה, פרדס חנה כרכור וחריש, צפוי לספק לתושבי האזור והסביבה שירותי תיווך של נכסים להשכרה ומכירה. על אף שהמשרד נחנך באופן רשמי רק בימים האחרונים, הוא מספק כבר מזה מספר שבועות שירותים לעשרות לקוחות המבקשים מידע אודות העיר החדשה.
ברנרד רסקין מנכ"ל רי/מקס ישראל: "אין זה סוד שחריש היא פנינת הנדל"ן וההזדמנויות הבאה של מדינת ישראל בענף הבנייה והפיתוח. אני משוכנע כי אנשי רי/מקס ידעו לתת כמו תמיד 100% מקצועיות במתן יעוץ נדל"ן ותיווך מהימן של נכסים להשכרה ומכירה. חריש היא קהילה ומשפחה, רי/מקס היא משפחה גדולה ואני בטוח שהסנונית הראשונה של משרד התיווך הראשון בעיר, יהיה החבל המקשר בין 2 משפחות אלו בצורה המקסימאלית".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!