סוכני המשרד זכו בתעודות ואותות הוקרה ב'ליל הכוכבים' של הרשת שבמהלכו סיכמה רי/מקס את שנת הפעילות 2017
רי/מקס המקצוענים חדרה, כבשו את הבמה ב'ליל הכוכבים' של הרשת שהתקיים במרכז האירועים והקונגרסים Avenue בקרית שדה התעופה. במהלך האירוע הוענקו מדליות, תעודות ואותות הוקרה לסוכנים וזכיינים מצטיינים של הרשת במספר קטגוריות. תגלית השנה והבטחת השנה, לשנת 2017 הוכרזו בקרב הסוכנים והמשרדים.
צוות רוי בן יוסף צילום: יח"צ
רי/מקס מקצוענים בחדרה בהנהלת הזכיין אבי קורש וצוות המנהלים והמאמנים יחיאל עודד, אבידן הינדי, שני בלדב מלכה ורוני מולטיז דורג במקום הראשון בקטגוריית עסקאות מכירה משרדים ובמקום הראשון בקטגוריית עמלות משרדים. כמו כן, זכה אבי קורש בתואר זכיין השנה בקטגוריית משרד יחיד.
רי/מקס חדרה. כוכבי הרשת צילום: יח"צ
צוות אוהד ג'רפי, ברק לוי ואיתן מילמן דורגו במקום הראשון בקטגוריית עסקאות מכירה יד שנייה סוכנים ובמקום השלישי בקטגוריית עמלות סוכנים. הצוות זכה לכבוד ודורג במועדון היוקרתי ביותר של רי/מקס הבינלאומית מועדון ה-Diamond - סוכנים שהגיעו להיקף עמלות מעל 2 מיליון שקלים.
צוות רוי בן יוסף ויקיר חזיזה דורג במקום השישי בקטגוריית עסקאות מכירה יד שנייה סוכנים וזכה לכבוד כשדורג במועדון היוקרתי של רי/מקס הבינלאומית מועדון ה-Chairman's - סוכנים שהגיעו להיקף עמלות מעל מיליון שקלים. בנוסף גרף רוי בן יוסף את התואר הבטחת השנה בקטגוריית סוכנים. גיא הלל זכה במקום העשירי בקטגוריית עמלות סוכנים.
ברנרד רסקין, מנכ"ל רי/מקס ישראל, אמר במהלך הערב: "יושבים פה באולם אנשי הנדל"ן הטובים ביותר בישראל, שרכשו ניסיון מקצועי ממיטב המומחים בתחום הנדל"ן בעולם. ההישגים של הרשת בשנת 2017, כמו גם הגידול העקבי בהיקף העסקאות של רי/מקס, מעידים על כך שהציבור בישראל יודע להעריך עבודה מקצועית. זכייני וסוכני רי/מקס ישראל מייצגים את העילית בתחום תיווך הנדל"ן בארץ. המכנה המשותף של כל מי שזכה להוקרה הערב, הוא התמדה ועבודה קשה. הם לא ויתרו. הם למדו איך להיות מקצוענים והמשיכו להשתפר ולהתמקצע עם הזמן. אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת ולהצדיע לכל הסוכנים והזכיינים המקצוענים שעלו לבמה. אתם הכוכבים האמיתיים שלנו".
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!