פלאשנט למען העסקים. נינה יחזקאל בעלת הקונדיטוריה "נינה קונדיטורית בוטיק", הנמצאת בדרך הבנים 74 בפרדס חנה כרכור, מזמינה אתכם לחגיגה של טעמים
נינה יחזקאל: "העסק הוא קונדיטוריה בוטיקית עם מגוון קינוחים עבודת יד, הכל מיוצר כאן במטבח פתוח שניתן להיכנס ולראות אותי, את גיא ושאר הצוות בזמן הייצור".
כמה זמן העסק קיים?
"אני קונדיטורית מעל 13 שנה, התחלתי כתחביב ביתי לייצר עוגות מעוצבות וקינוחים לאירועים קטנים. עם הזמן הרחבתי את העסק והמקום הפך לקונדיטוריה ורודה וכייפית. קהל רחב מגיע מכל הארץ להתפנק בקינוחים ותוצרים בעבודת יד. ו"נינה" הפכה למותג איכותי ברמה גבוהה בכרכור ובשאר הארץ.
בשנים האחרונות גיא, בעלי, אשר יצא לפנסיה מהצבא, הצטרף לממלכה הקסומה הזו וביחד ביד רמה אנחנו מנהלים את הקונדיטוריה המשגעת הזו. גיא אחראי על כל התחום הלוגיסטי, ספקים ודוחות, יד ימיני, ואני ממשיכה לייצר בשיא האנרגיות".
מאין נולד הרעיון?
"לפני כ-13 שנה הבת הבכורה שלנו, אופיר, ביקשה עוגת יומולדת לכיתה. אני שלא ידעתי לאפות בכלל, קניתי עוגה מקונדיטוריה, לקחתי אותה הביתה והתחלתי לפסל עליה דמויות מבצק סוכר. העוגה גרפה מחמאות רבות, וכך התחלתי לאפות בבית עד שהגעתי לעוגת השוקולד המוצלחת.
תודה לאופיר ולשוקולד! העוגות הראשונות שנמכרו היו עוגות יומולדת מעוצבות. משם המשכתי ללימודי קונדיטוריה בבית הספר אסטלה, שם התמקצעתי, פיתחתי מתכונים בעצמי והרחבתי את הידע הקולינרי".
מהי ההתמחות/השירות?
"קונדיטוריית נינה מתמחה בקינוחי בוטיק, בעוגות מעוצבות, בעוגיות, מאפי שמרים וקרואסונים. בנוסף אנו עורכים גם אירועי קייטרינג חלבי מפנקים במיוחד, וסדנאות ילדים ומבוגרים.
בקונדיטוריה אני שמה דגש על טריות ועל חומרי גלם איכותיים, מקפידה לשלב את הטעמים של פעם ויחד עם זאת לגוון ולהעשיר את הקונדיטוריה בקינוחים עכשוויים ובוטיקים".
מה אפשר למצוא אצלכם בקונדיטוריה?
"בקונדיטוריה ניתן לרכוש מאפי שמרים במגוון טעמים, קרואסונים מיוחדים, טארטים, עוגות גבינה, מוסים, בחושות, עוגיות, קרמבו וארטיקי שוקובו עבודת יד, פחזניות, קינוחים אישיים, קינוחים ללא גלוטן, טבעוניים וללא סוכר. מגוון של מאפי קייטרינג- קישים, מאפים מלוחים ועוד. וכמובן להשתתף בסדנאות אפייה ובישול לילדים ומבוגרים".
מה הקינוח הכי מבוקש בקונדיטוריה?
"וואוו יש המון... ישנם מתכונים שפיתחתי בעצמי והם מבוקשים ביותר בקרב הקהל, קוביות הסניקרס, הלימוניות, הטארט תפוחים עם הקראמבל אגוזים. שווה ביקור".
איך מתנהלים בזמן מלחמה?
"הקונדיטוריה בתחילת המלחמה הייתה סגורה למספר ימים, לאחר שיצאנו מההלם וניסינו להתאושש ולהרים את הראש מהמכה הגדולה שחטפה המדינה, הפכנו את הקונדיטוריה לייצור עוגות ומאפים לחיילים ולחיילות צה"ל. המאפים הגיעו להמון בסיסים ברחבי הארץ, לבתי מלון ששהו בהם מפונים, לשטחי כינוס ולבתי חולים לעודד פצועים. זה חימם את הלב שאנחנו יכולים לעזור, לתרום ולקחת חלק במערכה הקשה הזו".
מה החזון שלך?
"החזון להמשיך לטפח את הקונדיטוריה המתוקה הזו, להמשיך לשמח אנשים ולהמשיך לקבל ביקורות טובות מקהל הלקוחות. לגוון ולהוביל טרנדים, לחדש, ולהמשיך להיות ייחודית ואיכותית וכמובן לפתוח סניפים נוספים של "נינה".".
מה תאחל/י לעצמך לימים שאחרי המלחמה?
"מאחלת לאחדות העם, לפרנסה טובה, לבריאות, לאושר ושנחיה ימים טובים רגועים ושלווים.
מרגש: ביום שישי האחרון התקיימה אליפות נתניה בריקודים סלונים באולם אהרון דוידי בארגון בית הספר לריקודים סלוניים בניהולה של ג׳ניה ליבמן שהשתתפה בתוכנית ״רוקדים עם כוכבים". בתחרות השתתפו תלמידי המרכז הקהילתי אופק וזכו בפרסים מרשימים והביאו גאווה גדולה. כל הכבוד!
שירי חגואל סיידון משתפת: "תחושת גאווה ושמחה בערב ההוקרה לרב העיר קלמן בר שהפך להיות הרב הראשי לישראל. מרים בחרה את הטוב ביותר והוא עלה מעלה מעלה. שיהיה המון בהצלחה". שירי לצד ראש העיר, מרים פיירברג – איכר.
אפרים בולמש משתף: "כבוד גדול לעיר נתניה שהרב הראשי של העיר, הרב קלמן בר, נבחר לרב הראשי של מדינת ישראל. הטקס התקיים בבית הכנסת הראשי בנתניה והיה מכובד מאוד כראוי לאירוע חשוב שכזה. שיהיה בהצלחה לרב קלמן בר, הצלחה בקירוב לבבות והפחתת הקיטוב בעם ושיתגייס במלא עוצמת מעמדו להחזרת החטופים והשכנת שלום בתוך עם ישראל. כבוד גדול נפל בחלקי להשתתף בטקס המרשים. בהצלחה."