הפועל גבעת אולגה ממשיכה את התקופה הרעה שלה וגם השבוע ספגה הפסד כואב מול בית"ר חיפה בתוצאה 2:1. גבעת אולגה הרשימה במחצית הראשונה והובילה 0:1 משערו של ליאב שבת אבל ספגה צמד שערים במחצית השנייה וספגה הפסד רביעי בחמישה משחקים. במחזור הבא היא תארח את צופי רובי שפירא חיפה.
עוד לפני המשחק, הפועל גבעת אולגה ממשיכה להתחזק והשלימה את צירופו של החלוץ המנוסה אלון בוזורגי, שחתם בשורות הקבוצה ויחזק את החלק ההתקפי של המועדון מליגה ב׳ צפון ב׳.
בוזורגי, בן 36, גדל במחלקת הנוער של עירוני קריית שמונה ואף רשם הופעות בקבוצה הבוגרת. בהמשך הקריירה שיחק בין היתר בהפועל חיפה, הפועל אסי גלבוע, מכבי אחי נצרת, הפועל נוף הגליל, הפועל כפר סבא ומ.ס דימונה.
אחת התקופות הבולטות בקריירה שלו הייתה במכבי אחי נצרת, במדיה הציג יכולת התקפית מצוינת ואף כבש 13 שערי ליגה באחת מעונותיו במועדון כעת מגיע בוזורגי להפועל גבעת אולגה עם ניסיון רב מהליגות הבכירות יותר, ובמועדון מקווים כי הניסיון, יכולת הכיבוש והמנהיגות שלו יסייעו לקבוצה בהמשך מאבקיה בליגה ב׳ צפון ב׳.
מדובר בחיזוק משמעותי ומסקרן עבור גבעת אולגה, שמצרפת לשורותיה שחקן בעל רזומה עשיר וניסיון רב בכדורגל הישראלי.
הצטרף לחיזוק הקבוצה. אלון בוזורגי (צילום: באדיבות המועדון)