כנס המתגייסים העירוני של נתניה ייערך השנה ביום ראשון, 21 ביולי בשעה 18.30 בסינמה סיטי – והפעם, יותר מתמיד, מדובר באירוע מרגש ובעל חשיבות לאומית.
על רקע המציאות הביטחונית המורכבת של השנים האחרונות – מדינה שלמה שנלחמת וניצבת בחזיתות רבות, זוכה לניצחונות כבירים אך עדיין משוועת לכוח אדם איכותי – הכנס הקרוב נושא עימו משמעות מיוחדת.
כידוע, גילתה המדינה בתקופה זו את עוצמתה של החברה הישראלית ואת חוסנם של חיילי צה"ל – מתייצבים, נחושים ומלאי שליחות. אותם בני ובנות העיר נתניה, שעומדים בפתחו של השירות הצבאי, הם חלק בלתי נפרד מהסיפור הזה – והעיר כולה מצדיעה להם.
באירוע החגיגי יצפו המתגייסות והמתגייסים בסרט בסינמה סיטי עם פופקורן ושתייה, יקבלו תיק מתנה ויעמדו לרשותם דוכני מיטב, מתוקים, שייקים ובעיקר – הרבה אהבה, תמיכה וחיבוק חם מהקהילה העירונית שמלווה אותם בצעדיהם הראשונים במדים.