חברת 'מקס הנהלה' שבשליטת קבוצת 'קרן אייפקס' תשכור כ-10,000 מ"ר במרלו"ג האשל אותו הקימה החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד. העסקה הינה ל-10 שנים עם אופציה להארכה דמי השכירות לשטחי לוגיסטיקה בפארק העסקים קיסריה עומדים על כ–40 שקלים למטר. החברה לנכסי קיסריה משלימה בעסקה זו את אכלוסו המלא של המרלו"ג השיתופי הענק אותו תחלוק חברת 'מקס הנהלה' עם חברת התרופות 'רקח'
חברת 'מקס הנהלה', העוסקת ביבוא ובמכירת מגוון רחב של מוצרי צריכה לבית באמצעות רשת "מקס כאן קונים בכיף", מרחיבה את פעילותה העסקית ומכפילה את השטחים הלוגיסטיים שלה בפארק העסקים החכם בקיסריה. על פי ההסכם שחתמה עם החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד, תשכור חברת 'מקס הנהלה' כ-10,000 מ"ר במרכז לוגיסטי מודולרי-שיתופי 'האשל' שבנייתו הסתיימה באחרונה בהשקעה של כ-40 מיליון ₪. לאחר חתימת הסכם השכירות שהינו לתקופה של 10 שנים עם אופציה להארכה, עומדים סך שטחי הלוגיסטיקה של חברת 'מקס הנהלה' בפארק על כ-20,000 מ"ר. דמי השכירות לאחסנה בפארק קיסריה עומדים על כ–40 ₪ למטר (לרמת מעטפת).
פארק העסקים קיסריה מרכז לוגיסטי האשל צילום: ערן לביא
מיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה והחברה לנכסי קיסריה, ברך את הנהלת חברת 'מקס הנהלה' על הצמיחה המואצת שלה והודה על האמון ועל ההזדמנות להמשך שיתוף פעולה שכבר הוכיח את עצמו כמוצלח ופורה.
"מרלו"ג האשל הוקם בזמן שיא ע"י צוות ההנדסה בראשות שאולי אלסברג, סמנכ"ל ההנדסה ורן אלישע סמנכ"ל הנכסים שלנו," ציין כרסנטי והוסיף: "האמון המחודש של חברת 'מקס הנהלה' בנו וזמן השיא להקמתו של המרל"ג הענק והמתקדם הוא אינדיקציה ליכולות הביצוע ההנדסי של החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד וגם לביקוש הער לשטחי אחסנה ולשטחי משרדים בפארק העסקים קיסריה."
רן אלישע, סמנכ"ל החברה לנכסי קיסריה, שהוביל את המו"מ מול הנהלת מקס הנהלה הוסיף כי: "המרלו"גים המודולאריים שמקימה החברה לנכסים תפורים בדיוק לצרכים של כל אחד מהשוכרים העתידיים (Tailor Made), ועל כן הם זוכים לביקוש רב והשטחים בהם נחטפים במהירות שיא. כעת, לאחר שהשלמנו את אכלוסו המלא של מרלו"ג 'האשל', אנו נערכים לעמוד בביקושים ותכנונו של המרלו"ג המודולרי הבא כבר יצא לדרך".
את המו"מ מטעם החברה לנכסי קיסריה ניהלו כאמור רן אלישע, סמנכ"ל הנכסים, ואורן זילברשטיין, מנהל אגף המניבים, יחד עם ישי קרניאל, מנהל הנכסים.
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!