פלאשנט למען העסקים. נינה יחזקאל בעלת הקונדיטוריה "נינה קונדיטורית בוטיק", הנמצאת בדרך הבנים 74 בפרדס חנה כרכור, מזמינה אתכם לחגיגה של טעמים
נינה יחזקאל: "העסק הוא קונדיטוריה בוטיקית עם מגוון קינוחים עבודת יד, הכל מיוצר כאן במטבח פתוח שניתן להיכנס ולראות אותי, את גיא ושאר הצוות בזמן הייצור".
כמה זמן העסק קיים?
"אני קונדיטורית מעל 13 שנה, התחלתי כתחביב ביתי לייצר עוגות מעוצבות וקינוחים לאירועים קטנים. עם הזמן הרחבתי את העסק והמקום הפך לקונדיטוריה ורודה וכייפית. קהל רחב מגיע מכל הארץ להתפנק בקינוחים ותוצרים בעבודת יד. ו"נינה" הפכה למותג איכותי ברמה גבוהה בכרכור ובשאר הארץ.
בשנים האחרונות גיא, בעלי, אשר יצא לפנסיה מהצבא, הצטרף לממלכה הקסומה הזו וביחד ביד רמה אנחנו מנהלים את הקונדיטוריה המשגעת הזו. גיא אחראי על כל התחום הלוגיסטי, ספקים ודוחות, יד ימיני, ואני ממשיכה לייצר בשיא האנרגיות".
מאין נולד הרעיון?
"לפני כ-13 שנה הבת הבכורה שלנו, אופיר, ביקשה עוגת יומולדת לכיתה. אני שלא ידעתי לאפות בכלל, קניתי עוגה מקונדיטוריה, לקחתי אותה הביתה והתחלתי לפסל עליה דמויות מבצק סוכר. העוגה גרפה מחמאות רבות, וכך התחלתי לאפות בבית עד שהגעתי לעוגת השוקולד המוצלחת.
תודה לאופיר ולשוקולד! העוגות הראשונות שנמכרו היו עוגות יומולדת מעוצבות. משם המשכתי ללימודי קונדיטוריה בבית הספר אסטלה, שם התמקצעתי, פיתחתי מתכונים בעצמי והרחבתי את הידע הקולינרי".
מהי ההתמחות/השירות?
"קונדיטוריית נינה מתמחה בקינוחי בוטיק, בעוגות מעוצבות, בעוגיות, מאפי שמרים וקרואסונים. בנוסף אנו עורכים גם אירועי קייטרינג חלבי מפנקים במיוחד, וסדנאות ילדים ומבוגרים.
בקונדיטוריה אני שמה דגש על טריות ועל חומרי גלם איכותיים, מקפידה לשלב את הטעמים של פעם ויחד עם זאת לגוון ולהעשיר את הקונדיטוריה בקינוחים עכשוויים ובוטיקים".
מה אפשר למצוא אצלכם בקונדיטוריה?
"בקונדיטוריה ניתן לרכוש מאפי שמרים במגוון טעמים, קרואסונים מיוחדים, טארטים, עוגות גבינה, מוסים, בחושות, עוגיות, קרמבו וארטיקי שוקובו עבודת יד, פחזניות, קינוחים אישיים, קינוחים ללא גלוטן, טבעוניים וללא סוכר. מגוון של מאפי קייטרינג- קישים, מאפים מלוחים ועוד. וכמובן להשתתף בסדנאות אפייה ובישול לילדים ומבוגרים".
מה הקינוח הכי מבוקש בקונדיטוריה?
"וואוו יש המון... ישנם מתכונים שפיתחתי בעצמי והם מבוקשים ביותר בקרב הקהל, קוביות הסניקרס, הלימוניות, הטארט תפוחים עם הקראמבל אגוזים. שווה ביקור".
איך מתנהלים בזמן מלחמה?
"הקונדיטוריה בתחילת המלחמה הייתה סגורה למספר ימים, לאחר שיצאנו מההלם וניסינו להתאושש ולהרים את הראש מהמכה הגדולה שחטפה המדינה, הפכנו את הקונדיטוריה לייצור עוגות ומאפים לחיילים ולחיילות צה"ל. המאפים הגיעו להמון בסיסים ברחבי הארץ, לבתי מלון ששהו בהם מפונים, לשטחי כינוס ולבתי חולים לעודד פצועים. זה חימם את הלב שאנחנו יכולים לעזור, לתרום ולקחת חלק במערכה הקשה הזו".
מה החזון שלך?
"החזון להמשיך לטפח את הקונדיטוריה המתוקה הזו, להמשיך לשמח אנשים ולהמשיך לקבל ביקורות טובות מקהל הלקוחות. לגוון ולהוביל טרנדים, לחדש, ולהמשיך להיות ייחודית ואיכותית וכמובן לפתוח סניפים נוספים של "נינה".".
מה תאחל/י לעצמך לימים שאחרי המלחמה?
"מאחלת לאחדות העם, לפרנסה טובה, לבריאות, לאושר ושנחיה ימים טובים רגועים ושלווים.
סגן ראש העיר נתניה, ים מאיר קרן, הגיע השבוע לערב הכשרה בסניף ״ידידים״ נתניה למתנדבים חדשים. קרן שיבח את פועלם של ידידים ואמר כי מעבר לסיוע לעשרות אלפי אנשים בכבישים, ברכבים ובמעליות, הארגון יוצר אחדות וקירוב לבבות בעם ישראל ומוכיח כי רוח ההתנדבות והנתינה היא אבן יסוד בחברה הישראלית.
סגן ראש העיר נתניה, ים מאיר קרן, הגיע השבוע לערב הכשרה בסניף ״ידידים״ נתניה למתנדבים חדשים. קרן שיבח את פועלם של ידידים ואמר כי מעבר לסיוע לעשרות אלפי אנשים בכבישים, ברכבים ובמעליות, הארגון יוצר אחדות וקירוב לבבות בעם ישראל ומוכיח כי רוח ההתנדבות והנתינה היא אבן יסוד בחברה הישראלית.
חגיגה מתוקה בסוזוקי מסא נתניה: צוות המקום חגג השבוע את יום הולדתו של בעל הבית באווירה חמה ומשפחתית עם עוגה חגיגית, חיוכים ואיחולים לבריאות והצלחה בכל מעשה ידיו. הצוות המקסים מזמין את כולם להמשיך לקבל שירות מקצועי ואישי במקום: רחוב הפלדה 26, אזור התעשייה הישן, נתניה. מזל טוב!
חגיגה מתוקה בסוזוקי מסא נתניה: צוות המקום חגג השבוע את יום הולדתו של בעל הבית באווירה חמה ומשפחתית עם עוגה חגיגית, חיוכים ואיחולים לבריאות והצלחה בכל מעשה ידיו. הצוות המקסים מזמין את כולם להמשיך לקבל שירות מקצועי ואישי במקום: רחוב הפלדה 26, אזור התעשייה הישן, נתניה. מזל טוב!