דירות חדשות ישר מהקבלן, במחירים נמוכים במיוחד - זה כנראה הסוד המרכזי בהצלחתו של פרויקט פרנק - בחדרה.
זו גם הסיבה שקהל היעד של הפרויקט הוא בעיקר זוגות צעירים בראשית דרכם, שלא רוצים להתחייב על סכומים גבוהים מדי, והרבה משקיעים, המתכננים להשכיר את הדירות ולגרוף תשואה גבוהה.
אז מהו פרויקט פרנק ?
הפרויקט צפוי לכלול שלושה בנייני מגורים, והוא משווק באמצעות המחלקה לשיווק פרויקטים של "רימקס מקצוענים" חדרה.
בנייתם של שני הבניינים הראשונים נמצאת כבר בשלבים מתקדמים.
הצלחת הפרויקט נובעת בראש ובראשונה מכך שהדירות החדשות הן במחירים אטרקטיביים :
דירות 3 חדרים החל מ-745 אלף שקלים, דירות 4 חדרים החל מ-835 אלף שקלים ודירות 5 חדרים החל מ- 980 אלף שקלים. כמעט כל הדירות בבניינים אלו נמכרו בפרק זמן קצר, ונשארו עוד בודדות שניתן לרכוש.
אבי קורש, מנכ"ל רימקס מקצוענים בחדרה, מציין, כי בנוסף למחירי הדירות גם המיקום תרם לשיווקן המהיר : "פרויקט פרנק נושק ליער חדרה. בנוסף, המיקום מאפשר נגישות לעורקי תחבורה מרכזיים : בסמיכות לרכבת, ובקרבת כביש החוף וכביש 4".
הוא אומר. "מעבר לכך, על פי תוכנית המתאר של חדרה, יוקם בקרבת הפרויקט מתחם אגרובנק- פארק עסקים מודרני, שצפוי לספק כ-45 אלף מקומות תעסוקה".
בימים אלו "רימקס מקצוענים" מארגנת קבוצת רוכשים לקראת הקמתו של הבניין השלישי והאחרון בפרויקט.
לכל דירה תהיה חניה פרטית, הדירות תהיינה ברמת גימור גבוהה ובסטנדרט גבוה.
המעונינים בפרטים נוספים מוזמנים לפנות ל"רימקס מקצוענים" –
המחלקה לשיווק פרויקטים
1-700-50-10-80
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!
"התרנגול" - ציור קיר שיצר האמן שמוליק כץ לפני כמעט 80 שנה בבית הילדים בקיבוץ געתון, שהושחת וכמעט נהרס - מצא בית חדש. לאחר ששומר במהלך השבועות האחרונים, נתלה מחדש "התרנגול" בכניסה לבית המוסדות של געתון, וכעת שוב יכול הציבור ליהנות ממנו במלוא הדרו. אהבנו!
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.