מזכיר ההסתדרות במרחב שומרון, שמשון עמרני: "העירייה מתעללת בעובדים ופועלת בניגוד מוחלט כמעט לכל הסעיפים שנחתמו בהסכם ההתייעלות". ומוסיף, "בהנהלת העיר יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל ומתנהגת באופן גס וחד צדדי ועל זה העובדים מלינים".
ועד העובדים בעיריית חדרה מתכוון להחריף את הצעדים שעלולים להביא בסופו של דבר להשבתה מוחלטת של העירייה בטענה שהנהלת העירייה אינה מקיימת את ההסכם שעליו חתמה עם העובדים. בועד העובדים מציינים כי, העובדים תרמו את חלקם בהסכם באופן מלא בעוד הנהלת העירייה מפירה את ההסכם בצורה גסה ופועלת באופן חד שצדדי תוך התעלמות כמעט מוחלטת מוועד העובדים.
יו"ר ועד העובדים בעירייה, איציק יצחקי, אשר נבחר לפני כחודשיים לתפקיד, קרא לכל עובדי העירייה בכל רחבי העיר להגיע ביום שלישי הקרוב ולהשתתף באסיפת עובדים כללית שתתקיים ברחבת העירייה.
במכתב שהפיץ יצחקי לכל העובדים הוא כותב: "מאז כניסתינו לתפקיד נעשו ניסיונות רבים להידברות בין הנהלת העיר לוועד העובדים, ולצערי רוב הניסיונות עלו בתוהו. הנהלת העיר מפרה באופן חד צדדי את הסכם ההתייעלות ואינה מכבדת את חובותיה בהסכם".
איציק יצחקי. יו"ר וועד העובדים בעיריית חדרה. (צילום: גד כספי)
מזכיר ההסתדרות במרחב שומרון, שמשון עמרני ציין כי נשקלת האפשרות להקדים את אסית העובדים ואמר: העירייה מתעללת בעובדים ומפרה בצורה גסה את ההסכם שעליו היא חתתה עם העובדים בשנת 2014."
עמרני הוסיף כי העובדים בעיירה תרמו את חלקם באופן מלא בהסכם כאשר הסכימו לוותר על שכרם בהיקף של למעלה ממיליון שקל.
מהעירייה נמסר כי, הנהלת העירייה פועלת ככל יכולה למען רווחת העובדים ושומרת על זכויותיהם. ממשרד המנכ"ל, יעקב זיגדון, נטען כי הצעדים האחרונים שבהם נוקט הוועד אינם ברורים מאחר והוא ניפגש לאחרונה עם יו"ר ועד העובדים והתרשם כי ההדורים יושרו. הוא ישמח להיפגש עם וועד העובדים ולשמוע את טענותיהם אחת לאחת.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.