מהנדס העיר נועם גרייף אומר, "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
המתחם הענק ששימש בעבר את בית ספר החקלאי "עירון חדרה" עומד מוזנח ושומם כבר שנים ארוכות. עכשיו מבשרים בעיריית חדרה מתקרב רגע המהפך.
מאות יחידות דיור חדשות ואפשרויות להקמת מתקני ספורט, נופש וקאנטרי קלאב, זה רק חלק מהתוכניות שיעבור המתחם, הממוקם בין שכונת אפריים לשכונת יוספטל. הפרויקט נעשה על פי הנחייתו של ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, וקיבל השבוע תאוצה בוועדה המקומית לתכנון ובניה.
מהנדס העיר חדרה נועם גרייף. (צילום: שלומי גבאי)
מהנדס עיריית חדרה, נועם גרייף, אמר: "בועדת המשנה האחרונה לתכנון ובניה של עיריית חדרה אושר מיזם מגורים שיכלול שטחי פנאי וספורט בהיקף של כ-400 יחידות דיור, שיוקמו במבני רבי קומות מדורגים. בעל הקרקע, "הכשרת הישוב", הם היזמים שיבנו את המגורים".
לגרייף יש גם בשורה משמחת לציבור החדרתי ומסביר: "הבשורה שלנו לציבור היא שבמסגרת המיזם יועברו 40 דונם לעיריית חדרה ללא תמורה לטובת פיתוח השטחים החומים- שטחי ציבור. חלק מתכליות התב"ע של 40 הדונם, מאפשרות לעירייה הקמת קאנטרי קלאב, מתקני ספורט ונופש ועוד".
לדברי גרייף, מתחם "עירון" עומד לשנות את פניו "התוכנית אושרו בוועדה המקומית, וכולי תקווה כי עד סוף השנה יואשרו להפקדה בוועדה המחוזית".
גרייף מוסיף כי "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
פלאשנט עסקים | 10.8.2026
האם מותר לנשל את הילדים מהירושה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.8.2026
גנב רכב נתפס על חם בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 6.8.2026
אזרחות ברומניה – כל מה שצריך לדעת על הזכאות, התהליך והיתרונות
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
כך תבחרו מלון בחו"ל בעזרת אתר "מטיילים בעולם"
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
איים על שוטרים עם פטיש ונעצר
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.8.2026
צוואות הדדיות או נפרדות: מה מתאים לכם?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 31.7.2026
נהגים שימו לב!!
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.7.2026
גל חסימות מסתורי בווטסאפ: כך תשמרו על המידע שלכם
...
בשורה צרכנית חדשה בנתניה: "נטו חיסכון" נפתחה בעיר. רשת "נטו חיסכון" פתחה את שעריה בנתניה ומביאה עמה בשורה צרכנית נוספת לתושבי העיר, עם הרחבת מגוון אפשרויות הקנייה וחיזוק המסחר המקומי. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על רישוי העסקים, שלו אלגלי, הגיע לאירוע הפתיחה, בירך את בעלי הרשת ואת קהל הלקוחות ולקח חלק במעמד המרגש של קביעת המזוזה ובירך על הצטרפותה של הרשת לעיר ועל המשך התרחבות המסחר בנתניה לטובת התושבים. אלגלי הודה לראש העיר, אבי סלמה, על קידום הפיתוח העסקי וחיזוק המסחר המקומי בעיר. בהצלחה!
תערוכת יחיד חדשה של האמנית גבריאלה סייקביץ, "שמש בגבעון דום", תיפתח השבוע ב-13 באוגוסט בבית האמנים בתל אביב. בתערוכה, באוצרותו של יניב שפירא, יוצגו עבודות שנוצרו במהלך ארבע השנים האחרונות, בתקופה שבה הפך הרישום עבור סייקביץ לפעולה יומיומית וכמעט קיומית של כתיבה, מחיקה, הדבקה וציור. התערוכה נולדה מתוך תהליך יצירה אינטואיטיבי, שהחל במשפטים טעונים כמו "שמש בגבעון דום", "שימני כחותם על לבבך" ו"וכתתו חרבותם לאתים". המילים, שהוצאו מהקשרן המקורי, הפכו למחוות חזותיות ולמעין עקבות של מחשבה, זיכרון ודמיון. לצד הטקסטים מופיעים בעבודות דימויים של בתים, עצים ושמש, וכן פיסות נייר ובד, היוצרים יחד עולם אמנותי שנע בין זיכרונות ילדות, ביוגרפיה, מצוקות ושכבות תודעה. התערוכה תוצג עד 5 בספטמבר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
מדהים: כ-350 אורחים הגיעו להשקת קולקציית הערב החדשה של בית האופנה גולברי, שעוצבה בשיתוף מעצב העילית דרור קונטנטו, שחגגו לו גם בהפתעה יום הולדת 40. מי שהגיעו לפרגן: השרה מירי רגב, אופירה אסייג שהגיע יחד עם חברתה הטובה פולה בליק, שגית רביבו בגזרה דקיקה ביותר לאחר ניתוח שעברה, ויקי חלימי מ'חתונמי' שסיפרה שהיא בזוגיות חדשה ולא מסרה פרטים למעט 'שמאושרת ביותר', השחקן דין מרישניקוב ואשתו אנני, לאה שנירר שהגיע עם שלמת ערב קלאסית של דרור, רומי נוף שהתפנתה לפרגן למרות החזרות האינטנסביות ברוקדים עם כוכבים, גל גברעם שמהרה לצאת גם לחתונה של אור שפיץ, עוד הגיעו לפרגן: הזמרת זהבה בן, לאה ינאי, אירה דולפין, גלית יאצפן, רותם ישראל, מעיין דורי הנשואה הטרייה, קרן קדוש, השף אורן אוסידון, אורטל בניסנטי, ליבילינד ועוד.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.