מהנדס העיר נועם גרייף אומר, "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
המתחם הענק ששימש בעבר את בית ספר החקלאי "עירון חדרה" עומד מוזנח ושומם כבר שנים ארוכות. עכשיו מבשרים בעיריית חדרה מתקרב רגע המהפך.
מאות יחידות דיור חדשות ואפשרויות להקמת מתקני ספורט, נופש וקאנטרי קלאב, זה רק חלק מהתוכניות שיעבור המתחם, הממוקם בין שכונת אפריים לשכונת יוספטל. הפרויקט נעשה על פי הנחייתו של ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, וקיבל השבוע תאוצה בוועדה המקומית לתכנון ובניה.
מהנדס העיר חדרה נועם גרייף. (צילום: שלומי גבאי)
מהנדס עיריית חדרה, נועם גרייף, אמר: "בועדת המשנה האחרונה לתכנון ובניה של עיריית חדרה אושר מיזם מגורים שיכלול שטחי פנאי וספורט בהיקף של כ-400 יחידות דיור, שיוקמו במבני רבי קומות מדורגים. בעל הקרקע, "הכשרת הישוב", הם היזמים שיבנו את המגורים".
לגרייף יש גם בשורה משמחת לציבור החדרתי ומסביר: "הבשורה שלנו לציבור היא שבמסגרת המיזם יועברו 40 דונם לעיריית חדרה ללא תמורה לטובת פיתוח השטחים החומים- שטחי ציבור. חלק מתכליות התב"ע של 40 הדונם, מאפשרות לעירייה הקמת קאנטרי קלאב, מתקני ספורט ונופש ועוד".
לדברי גרייף, מתחם "עירון" עומד לשנות את פניו "התוכנית אושרו בוועדה המקומית, וכולי תקווה כי עד סוף השנה יואשרו להפקדה בוועדה המחוזית".
גרייף מוסיף כי "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!