גוברת האלימות בתקופה האחרונה כלפי השיטור העירוני וביחידה אומרים: "אלימות לא תרתיע אותנו" ומציינים עוד, כי השיטור העירוני פועל לשמירה על ביטחון תושבי העיר ובמסגרת פעילותם נתקלים צוותי השיטור לא אחת בגילויי אלימות.
בעיריית חדרה מציינים כי במסגרת פעילותה של יחידת השיטור העירוני בחדרה לשמירה על ביטחון תושבי העיר, מתמודדים צוותי השיטור לא אחת עם אלימות המופנית כלפיהם.
לאחרונה הותקף צוות של השיטור העירוני על-ידי נהג שקיבל דוח כאשר חנה על מדרכה במרכז העיר.
מהעירייה דווח כי השבוע קרוב לחצות הוזעק צוות של יחידת השיטור העירוני לטפל באירוע הקמת רעש מחצר בית. כאשר שוחח הצוות עם בעל הבית, הבחינו ברכב שהחל לנסוע לכיוונם בפנסים כבויים.
כשהבחין הנהג בצוות השיטור העירוני, בלם את הרכב במהירות, נסע לאחור בפראות ועצר בסמטה סמוכה.
הצוות רץ לכיוון הרכב, ולאחר מרדף אחר חשוד שניסה לברוח, נתפסו שני חשודים.
למקום הוזעקו צוותים נוספים, נערך חיפוש ברכב ונמצאו כלי פריצה ונהג שהיה תחת השפעת אלכוהול.
בעקבות כך נעצרו החשודים בגין נהיגה בשכרות, הכשלת שוטר והחזקת פגיון, והועברו להמשך טיפול בתחנת המשטרה.
באירוע אחר שעליו דיווחה העירייה ושאירע בשבוע שעבר, בשעות אחר הצהריים, התקבלה קריאה על רכב החונה על מדרכה במרכז העיר ומפריע לתנועת הולכי הרגל. למקום נשלח פקח של העירייה, שצילם את הרכב ורשם דוח.
בעל הרכב הגיע למקום והחל להתווכח עם הפקח. כאשר הושיט לו הפקח את הדוח, דחף בעל הרכב את הדוח לכיס מעילו של הפקח והחל לאיים עליו.
למקום הוזעק צוות של השיטור העירוני אשר הגיע במהירות והספיק לראות כיצד תופס בעל הרכב את הפקח בדש מעילו, דוחף אותו ומאיים שאם מישהו יעז להתקרב או לגעת ברכבו הוא יוריד לו את היד.
לאור התנהגותו הודיע צוות השיטור העירוני לבעל הרכב כי הוא מעוכב על תקיפת עובד ציבור ואיומים וביקשו ממנו להתלוות אליהם בניידת לתחנת המשטרה.
בעל הרכב לא התייחס לבקשה ופנה להיכנס לרכבו האישי. השוטר מצוות השיטור העירוני ניגש אליו והודיע לו כי הוא עצור. בתגובה פתח בעל הרכב את דלת המכונית בחוזקה והדף את השוטר.
צוות השיטור ניסה לעצרו ונענה באלימות שאילצה אותם להשתמש בגז פלפל. לבסוף הצליחו לאזוק את הנהג, והוא הוכנס לניידת שיטור להמשך טיפול בתחנת המשטרה.
בשיטור העירוני מבהירים כי התנהגויות כאלה לא ירתיעו אותם, וכי היחידה תמשיך לפעול לשמירת ביטחון התושבים.
בעירייה מציינים כי יחידת השיטור העירוני חדרה הוקמה ככוח ייעודי המשלב כוח פיקוח ואכיפה עירוני המוביל את מדיניות ראש העיר צביקה גנדלמן, ביחד עם שוטרים הכפופים למשטרת חדרה. היחידה מקדמת משמעותית את יכולת האכיפה ברמה העירונית כחלק מפעילות האגף לביטחון ואכיפה של העירייה ופעילות המשטרה. את היחידה מנהלים במשותף דותן עומסי מהעירייה ופקד משה קלינגר ממשטרת חדרה.
הכוח המשולב של שוטרים ופקחים פועל למניעת אירועי אלימות, בריונות, ונדליזם והתנהגות אנטי-חברתית ברחבי העיר. תמהיל הפעילות כולל פעילות יזומה ופעילות תגובתית בהתאם למאפייני הרשות ואירועים שונים, וכן מאבק בתופעות בריונות, אלימות וונדליזם; טיפול בעבירות רישוי ובנייה, מאבק בשכרות ועבירות הקשורות לאלכוהול, אכיפה בתחום בריונות בתנועה, אבטחת אירועים עירוניים, ביצוע צווים של בתי משפט עירוניים, ותגובה מהירה לאירועים שבתחום הטיפול של מערך השיטור העירוני.
מייסדת בית הספר המכיל בחדרה מועמדת לתפקיד שרת החינוך
...
פלאשנט לוקאלי | 7.9.2026
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
מדברים על זה
המדריך המעשי לשיווק B2B בלינקדאין בלי תקציב פרסום גדול
...
פלאשנט עסקים | 6.9.2026
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.