בשעה 11:00 נשמעה צפירה לזכר חללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה ונפתחו טקסי הזכרון בבתי העלמין ובאתרי ההנצחה.
אלפי אזרחים הצטרפו היום אל המשפחות השכולות והגיעו הבוקר (רביעי) בשעה 11:00 לבתי העלמין בחדרה וישובי הסביבה על מנת להשתתף בטקסים הממלכתיים לזכרם של חללי מערכות ישראל.
ח"כ נאוה בוקר ששכלה את בעלה ליאור ז"ל בבית העלמין בפרדס חנה. (צילום: תומר אלמקייס)
עם סיומו של יום הזכרון היום בשעה 20:00 בערב יתחילו חגיגות העצמאות ה-67 למדינת ישראל ויתקיימו במספר מוקדים בחדרה.
באירועים יטלו חלק אמנים מובילים שיופיעו על במות הפזורות ברחבי העיר והשכונות. כמו כן, יתקיים טקס הדלקת משואות הנמסורתי לכבוד העיר חדרה ולתפארת מדינת ישראל.
בטקס בחדרה. ראש העיר צביקה גנדלמן, ח"כ איתן כבל ומפקד משטרת חדרה סנ"צ גלעד פרטוק ונציגי צה"ל. (צילום: שלומי גבאי)
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.