גן שעשועים מיוחד במינו ופינת ליטוף יוקמו בפארק נחל חדרה
מירית אזרחי יום ראשון,
26 באפריל 2015, 21:31
בקרוב נשב עם קפה, מאפה וארוחות קלות על שפת נחל חדרה. ילדינו יאכלו ארטיקים וגלידות, וילטפו חיות בפינת החי הסמוכה. משם יעברו למשחקיה האטרקטיבית. קבוצות תיירים לצד תושבים מקומיים יגיעו למתחם, יהנו מבריזת הים ומהנוף הנשקף מהנחל.
חבר המועצה, אמיר ימין, המשמש כדירקטור החברה לתיירות "נחלים" של העיר חדרה, מבשר לתושבים : פרויקט פינת החי בנחל חדרה יוצא לדרך.
אמיר ימין, הממונה על תיק הפרויקטים מטעם לשכת ראש העיר, משתף לראשונה את תושבי העיר במיזם: "מדובר בפרויקט שאני יוזם יחד עם ראש העיר, צביקה גנדלמן. הפרויקט נעשה על ידי החברה לתיירות חדרה. הפרויקט כולל הקמת פינת חי וליטוף לילדים על גדות נחל חדרה. בפינת החי יהיו חיות כמו אוגרים, שרקנים, ברווזים, תרנגולים ועוד. לצידה יוקם גן שעשועים מיוחד במינו עם משחקים אטרקטיביים והפעלות לילדים. כמו כן תופעל עגלת קפה שתתמקם במקום שיאפשר תצפית על פינת החי והמשחקייה. כך ההורים יוכלו לשבת בנחת לשתות קפה, לאכול ארוחות קלות, לתצפת על הילדים שבפינת החי ובמשחקיה. הילדים יוכלו לשבת עם ההורים לאכול ארטיקים, ולשוב לשחק".
אמיר ימין. דירקטור החברה לתיירות "נחלים". (צילום: שלומי גבאי)
ימין אומר עוד כי, "יצא מכרז להפעלת עגלת הקפה וגן השעשועים. עגלת הקפה צפויה להיפתח בעוד כחודש. לקראת הקיץ כבר יוכלו התושבים מחדרה והסביבה, וגם תיירים, ליהנות מבילוי על שפת נחל חדרה.
כמו כן, ב-30 באפריל אני, ביחד עם מנכ"ל החברה לתיירות, עו"ד מתניה כחלון, נפגש עם אנשי מקצוע המיומנים בהקמת פינות חי לילדים. הפגישה תהיה בשטח, על מנת שאנשי המקצוע יכירו את הסביבה, ויכינו תוכניות בהתאם. השאיפה היא שגם פינת החי תוקם כבר בקיץ הקרוב. הקמת המשחקייה כרוכה בהקצאת תקציבים רחבים יותר, שאושרו על ידי ראש העיר".
אמיר ימין מדגיש : "הפרויקט ישדרג את התיירות לעיר חדרה, וגם ייתן מענה מקומי לכל פלחי האוכלוסיה. הפרויקט נועד לרווחת תושבי העיר חדרה. אנו רוצים שיהיה מקום בילוי משפחתי נעים ומיוחד למשפחות על שפת הנחל".
עוד הוא מוסף: "בכוונתי להוביל בכל שנה פרויקט רחב היקף באופן יסודי, להתחיל אותו ובשאיפה גם לסיים אותו, בהצלחה. חשוב לי שהפרויקטים יתרמו לשיפור איכות החיים בעיר.
זה המקום לציין את התקציב המפרגן של ראש העיר, צביקה גנדלמן, לפרויקטים, שאני מוביל מטעם הלשכה".
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!