שמואל אבואב, מנכ"ל עמותת אור ירוק: "אם משרד התחבורה ימשיך בקיצוץ התקציב למאבק בבטיחות בדרכים, לא תהיה מספיק אכיפה בכבישים והרחובות יהפכו למערב הפרוע". לתושבי פרדס חנה נתניה המשטרה "רק" 2,088 דוחות תנועה.
מספר ההרוגים בתאונות הדרכים בשלוש השנים האחרונות עולה ועולה. אחת הסיבות המרכזיות לכך, היא הקיצוץ בתקציב אגף התנועה במשטרה, וחוסר היכולת שלהם לבצע אכיפה יעילה כתוצאה מכך. לא רחוק היום, שבו לא תהיה הרתעה מספיקה והנהגים בישראל לא יהססו לבצע עבירות תנועה שמסכנות את חי כולנו.
על פי נתוני עמותת אור ירוק המבוססים על נתוני משטרת ישראל, בשנת 2014 ניתנו 316,397 דוחות בגין עבירות תנועה ביישובים השונים. 7,777 דוחות תנועה קיבלו תושבי חדרה בשנה שחלפה. בין העבירות בגינן ניתנו דוחות: נסיעה במהירות מופרזת, נסיעה תחת השפעת אלכוהול או סמים, עקיפה בניגוד לחוק, נסיעה באור אדום, אי ציות לתמרורים ועוד.
שמואל אבואב מנכ"ל עמותת אור ירוק: " אם משרד התחבורה ימשיך בקיצוץ התקציב למאבק בבטיחות בדרכים, לא תהיה מספיק אכיפה בכבישים והרחובות יהפכו למערב הפרוע. חייבים להעביר תקציב לאגף התנועה במשטרה בכדי להגביר את האכיפה ולהרתיע את ציבור הנהגים מלבצע עבירות תנועה, בכדי למנוע מהם לסכן את כולנו".
מספר הדוחות בישובים השונים כפי שפורסם על ידי עמותת "אור ירוק":
חדרה: 7,777
פרדס חנה-כרכור: 2,088
אור עקיבא: 1,445
זכרון יעקב: 497
מספר ההרוגים בתאונות הדרכים בשלוש השנים האחרונות עולה ועולה. (צילום: אור ירוק)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!