רב סרן במילואים, פעל בשנה האחרונה כסוכן סמוי של המשטרה בקרב סוחרי אמל"ח וסמים מאזור חדרה, פרדס חנה וואדי ערה והביא למעצרם של 31 חשודים בהם 5 מחדרה. בסיום המבצע אמר הקצין: "הרגשתי שליחות כפולה, הגנה על תושבי ישראל מבית ומחוץ".
מבצע סוכן סמוי נוסף הגיע לסיומו לפנות בוקר במשטרת מחוז חוף בתוך חודש ימים. למבצע הפעם גוייס לתפקיד רב סרן במילואים ששימש כסוכן סמוי. בתפקידו האחרון, שימש הקצין כמ"פ ואותר על ידי מחלק הסוכנים של ימ"ר מחוז חוף.
הקצין בן 30, תושב אחד הכפרים בגליל, פעל בשנה האחרונה בקרב סוחרי אמל"ח וסמים מאזור חדרה, פרדס חנה וואדי ערה. במהלך הפעילות אסף הסוכן ראיות כנגד 28 חשודים בניהם 4 קטינים והשאר צעירים בשנות העשרים - שלושים.
הסוכן ביצע רכישות סמים מסוגים שונים בניהם: קריסטל, חשיש, הידרו ובנוסף רכש פרטי אמל"ח בניהם 3 רובי סער מסוג קרל גוסטב ותחמושת קליעית.
הסוכן החל את פעילותו לפני תחילת המבצע "צוק איתן" ועם תחילת המבצע פעילותו הופסקה בעקבות גיוסו בצו 8 לפעילות מבצעית בעזה. אם שובו מהצבא חזר לפעילות כסוכן סמוי של המשטרה ולהמשך המבצע.
הסוכן :" הרגשתי שליחות כפולה, הגנה על תושבי ישראל מבית ומחוץ ".
הבוקר הוענק לסוכן הסמוי בטקס מרשים בנוכחותו של ניצב זוהר דביר וסגן מפקד מחוז חוף תנ"צ ג'מאל חכרוש בו נכחו מאות שוטרים הוענק לקצין אקדחו האישי תעודת המנוי המשטרתית ומדים, ומעתה יצטרף לשורות הימ"ר.
ניצב זוהר דביר וסגן מפקד מחוז חוף תנ"צ ג'מאל חכרוש והסוכן הסמוי בטקס. (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
נצ"מ בני אבלייה, מפקד ימ"ר מחוז חוף אמר: "פעילות זו מצטרפת לפעילות האחרונה בה נעצרו 31 מופללים חשודים בסחר בסמים ובאמל"ח. נתפסו שלושה כלי רכב המיועדים לחילוט וסכום כסף במזומן של 150,000 ש"ח ומספר שתילי מריחואנה.
אין ספק כי שיטה זו של פעילות סוכן סמוי מוכיחה את עצמה. יש לנו יכולת טובה לחדור לתוך ארגונים עבריינים ולצמצם בכך את היקף הסחר על ידי הגורמים הפליליים.
במהלך הבוקר יובאו החשודים להארכת מעצרם בבימ"ש חיפה.
המכוניות, הסמים ושטרות הכסף שנתפסו במבצע. (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.