היסטוריה בחדרה: קבוצת הנשים בכדורגל זכתה בגביע המדינה.
חן קורקוס יום רביעי,
13 במאי 2015, 22:28
מכבי חדרה בכדורגל נשים זכתה בגביע המדינה לאחר שניצחה 1:0 את קבוצת אסא ת"א משער של שירלי אוחנה לאחר הארכה. עד כה לא הצליחו החדרתיות לנצח שום גמר מול אס"א תל אביב, אך במועדון החדרתי האמינו שהפעם ניתן יהיה לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
קבוצת הנשים המקומית של מכבי כישרונות חדרה יצאה למשחק גמר גביע המדינה שהתקיים באצטדיון בלוד ושם פגשה את יריבתה הוותיקה אס"א תל אביב.
עד כה לא הצליחו החדרתיות לנצח שום גמר מול אס"א תל אביב, אך במועדון החדרתי האמינו שהפעם ניתן יהיה לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
"שאפו" ענק מגיע למנהל המועדון יעקב גלאם , ליוסי סופר ולבנות שהצליחו במיזם הגדול של המועדון להביא לחדרה בפעם הראשונה בתולדותיה את גביע המדינה הנכסף.
אס"א תל אביב אלופת המדינה ומכבי כישרונות חדרה סגנית האלופה נפגשו לפינאללה של כדורגל הנשים בארץ לעונת 2014/2015 : מפגש גמר גביע המדינה באצטדיון העירוני בלוד ולעיניהם של כ 800 צופים ועוד אלפים מעל המרקע של ערוץ הספורט ברחבי ישראל.
מכבי כשרונות חדרה הביאו את הגביע לעיר וגם כבוד גדול. (צילום: צביה נחשון דוד)
הקבוצת המצוינת של מכבי כישרונות חדרה העפילה לגמר גביע המדינה בכדורגל נשים וזאת בפעם הרביעית ברציפות לאחר שניצחה בחצי הגמר את מ.כ. רמה"ש 3:0 עם תצוגת כדורגל מצוינת תחת הדרכתו של יוסי סופר הנהדר במשחק שנערך באצטדיון הנהדר ברמלה והיה כולו בשליטה חדרתית מלאה.
שירלי אוחנה, כוכבת המשחק ומבקיעת שער הניצחון אמרה: "זה היה משחק מטורף, אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות שהכדור לא נכנס לי וברוך השם בדקה ה-97 הגיע גול אדיר. אני כל כך שמחה בשביל הבנות, אני מבטיחה שהלילה נחגוג. יש לי המון גביעים ואליפויות, וזה הגביע הכי מתוק שלי בגלל הבנות שמשחקות איתי הן נלחמות ועובדות מאוד קשה כל הזמן. אנחנו עדיין במאבקי האליפות ולא ניכנע עד הסוף".
החגיגות על כר הדשא לאחר הנצחון (צילום: צביה נחשון דוד)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.