ועד ההורים בחדרה הודיע על השבתת הלימודים ביום ראשון
שלומי גבאי יום רביעי,
24 ביוני 2015, 07:16
ועד ההורים העירוני בחדרה מצטרף למאבק פורום ועדי ההורים הישוביים ב"מחאת הסרדינים" ובהודעה להורים שהועברה על ידי יו"ר ועד ההורים העירוני צפריר אורנשטיין וחברי ועד ההורים העירוני עולה כי מערכת החינוך היסודי בחדרה תושבת ביום ראשון הקרוב. ועד ההורים העירוני מבקש לציין כי כל המסיבות, חזרות, הטיולים והלימודים בחינוך המיוחד ביום זה יתנהלו כסדרם.
ועד ההורים העירוני בחדרה מצטרף למאבק פורום ועדי ההורים הישוביים ב"מחאת הסרדינים" ובהודעה להורים שהועברה על ידי יו"ר ועד ההורים העירוני צפריר אורנשטיין וחברי ועד ההורים העירוני נאמר, "כי בהמשך למאבק פורום ועדי ההורים היישובים הארצי לצמצום מספר התלמידים בכיתות ובעקבות פגישה שנערכה בין פורום ההורים הארצי למנכ"לית משרד החינוך שלא נשאה פרי, הוחלט ע"י פורום ההורים הישוביים הארצי להעצים את המאבק, לשוב ולחדש את השבתת מערכת החינוך הייסודי.
אי לכך תושבת מערכת החינוך היסודי ביום ראשון 28/06/15 בכל הארץ. חברי ועד ההורים העירוני והעומד בראשו, כחלק מפורום ההורים הארצי, החליטו לקחת חלק ולהיות שותפים למאבק הארצי ולהשבית את הלימודים בכל מוסדות החינוך היסודיים בעיר בתאריך: יום ראשון 28/06/15. ועד ההורים העירוני מבקש לציין כי כל המסיבות, חזרות, הטיולים והלימודים בחינוך המיוחד ביום זה יתנהלו כסדרם. כמו - כן חברי ועד ההורים העירוני והעומד בראשו החליטו כי בימים שני 29/06/15 ושלישי 30/06/15 הלימודים בכל מוסדות החינוך בעיר חדרה יתנהלו כסדרם. אנו מצרים על אי הנוחות הנגרמת לכם ההורים. יחד עם זאת, אנו סמוכים ובטוחים כי הנכם מבינים את החשיבות במאבק זה, למען עתיד ילדינו."
מפגינים נגד הצפיפות בבתי הספר באזור חדרה. (צילום: מועצה אזורית מנשה)
לקראת סיום שנת הלימודים בבתי הספר היסודיים, "מחאת הסרדינים" עולה מדרגה. פורום ועד ההורים הישוביים הודיע על החלטתו לקיים השבתה מלאה של כל יום הלימודים בכל רחבי הארץ, החל מיום ראשון הקרוב. ההורים דורשים ליישם החלטת ממשלה קודמת הקובעת כי בכל כיתה ילמדו לכל היותר 23 תלמידים.
לפי הודעת ההורים, ההשבתה תימשך הפעם לכל אורך יום הלימודים וביישובים מסויימים, תימשך ההשבתה עד לסוף שנת הלימודים. כמו כן, מאיימים ההורים לשבש גם את פתיחת שנת הלימודים הבאה אם לא יקוימו דרישותיהם.
במשרד החינוך ביקשו להבהיר: "הלימודים ביום א' יתקיימו כסדרם. וההורים מתבקשים לשלוח את ילדיהם לבתי הספר ולא להיכנע ללחצים."
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
מדברים על זה
בית המשפט קבע: מתמודד הנפש לא יחזיר שקל בגין ההלוואות שניתנו לו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.7.2025
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!