חדרה אירחה כנס להעצמת כוחן של נשים. הכנס התקיים בשיתוף איגוד נבחרות הציבור ואיגוד היועצות למעמד האישה ברשויות המקומיות, יחד עם פרלמנט נשים, ונועד להגביר את שיתופי הפעולה.
כנס נשים ארצי בנושא "שיתופי הפעולה של יועצות למעמד האשה ברשויות עם נבחרות כמנוע לצמיחה ולשינוי", התקיים בחדרה בשיתוף איגוד נבחרות הציבור ואיגוד היועצות למעמד האישה ברשויות המקומיות, יחד עם פרלמנט נשים.
מטרת הכנס, שהתקיים באולם יד לבנים בעיר, הייתה להעצים את כוחן של נשים ואת יכולתן לתרום לציבור הנשים ולכל החברה.
בכנס השתתפו סגנית ראש העיר חדווה יחזקאלי, יו"ר מועצת נשים של עיריית חדרה שרה גובס, מנכ"לית הרשות לקידום מעמד האישה במשרד ראש הממשלה ורד סוויד, יועצת לקידום מעמדה אישה במרכז השלטון המקומי שולה אגמי, יו"ר איגוד נבחרות הציבור ברשויות המקומיות עו"ד סימה פרי, יו"ר איגוד היועצות לקידום מעמד האישה ענת לבנת, יו"ר פרלמנט נשים פרופ' אסתר הרצוג, יועצת ראש העיר למעמד האישה בחדרה רויטל פוקס, ואורחות רבות, נבחרות ציבור ויועצות למעמדה אישה מרשויות ברחבי הארץ, כולל נבחרות ויועצות מהחברה הערבית שלא ויתרו על השתתפותן על אף צום הרמאדאן וזכו לקבלת פנים חמה ולארוחה מיוחדת לשבירת הצום. את הכנס הנחו נאווה גלעד וד"ר ישראלה בן אשר.
המסר העיקרי שעלה מהכנס היה הצורך להגביר את שיתופי הפעולה בין ארגוני הנשים לבין הנבחרות והיועצות.
חדוה יחזקאלי ברכה את הנוכחות כנציגת המועצה של העיר המארחת. יחזקאלי: "מימי קדם היו הנשים כוח מוביל בחברה. אולם הובלה זו נשחקה ברבות השנים וראוי להחזיר עטרה ליושנה. רק אם נאחד כוחות ורק בתמיכה הדדית נוכל להוות כוח משמעותי ולהשפיע".
בחלקו השני של הכנס, לאחר אתנחתא תרבותית עם משתתפות תיאטרון הנשים של חדרה, נערך פאנל יועצות ונבחרות ציבור מחדרה, אור יהודה, פרדיס, תל אביב, כפר סבא ויוקנעם. בפאנל נדונו שיתופי פעולה ותהליכי העבודה הנהוגים ברשויות השונות.
משתתפות הפאנל קראו לראשי הרשויות לקדם את פעילותן של היועצות ולאפשר הרחבת העשייה להעצמה ושינוי מעמד האישה.
שרה גובס הדגישה את שיתוף הפעולה רב השנים בינה כיו"ר מועצת הנשים לבין עיריית חדרה, ובפרט יועצת ראש העיר למעמד האישה רויטל פוקס. גובס: "בכוחות משותפים אנו מובילות תהליכים של עשייה אמתית בעיר".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.