אינה ואלה שוטמן לא האמינו בעצמן שזה יכול לקרות להן – אמנם את תקופת ההיריון העבירו זו לצד זו, אך לא התכוונו להגיע ללדת בחדר לידה בו זמנית. אבל מסתבר שכל תוכנית היא תמיד עם בסיס לשינויים - בהפרש של 5 שעות וחצי מצאו עצמן האחיות בחדר הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה, חוגגות יום הולדת משותף לתינוקות הטריים של שתיהן.
בחדר הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה חלה אתמול התרגשות כפולה ומכופלת, עת זו לצד זו, או מדויק יותר, זו לאחר זו ילדו האחיות אינה ואלה שוטמן מחדרה את ילדיהן.
הכול התחיל כשאינה שוטמן בת ה- 28 ליוותה את אחותה, אלה, יחד עם אימן לחדר לידה. הלידה של אלה התקדמה כסדרה ובסופה נולדה ביתה השלישית במספר לשמחת כל הנוכחים.
את ההפתעה האמיתית סיפקה דווקא אינה, כאשר לאחר לידת אחותה, נתקפה לפתע גם היא בצירים וכרעה ללידת. כך, 5 שעות וחצי לאחר לידת האחיינית החדשה, בא לעולם האחיין – בן שני לאינה שוטמן.
לדברי האחיות, התזמון הוא אקראי לחלוטין, משום שדווקא אינה הייתה זו שאמורה ללדת קודם מבחינת חישוב שבועות הלידה. "בסוף יצא לנו ביחד", מחייכות בסיפוק שתי האחיות.
ומה אומר על זה הצוות במחלקת יולדות: "כבר קרה לנו שהיו אחיות שילדו בזמנים חופפים, אבל במקרה הזה, העניין בהחלט היה בלתי צפוי, במיוחד כי אינה הגיעה "רק" ללוות את אחותה. עכשיו שתיהן ייהנו מחגיגיות משותפות לילדים בכל שנה".
אינה ואלה שוטמן וילדיהן הטריים. (צילום: אלכס גרינמן)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.